/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 426.
    +4 -1
    Aradan bi kaç gün geçti. kendimi belli etmemek adına büşra'nın yanına pek fazla yanaşmıyorum. ama mikail'in de başının etini yiyorum sürekli.
    "notları sen ondan alırken ben yanınıza geleyim, ben de alayım sonra nasıl fikir lan"
    "ne salak adamsın olm sen, gidip doğru düzgün konuşsana işte kızla ne triplere giriyosun"

    haklıydı, gidip doğru düzgün konuşmak en iyisi olablirdi. ama dediğim gibi beyler, tesettürlü birisine nasıl davranırsam ona ayıp etmem, nasıl kötü karşılanmam gibi sorular da sürekli aklımı kurcalayıp duruyodu. ama böyle taktiklerle, saçma numaralarla olacak işte değildi tabii. gidip adamakıllı konuşurdum.
    "neyse fazla uzatmicam. gidip konuşurum ben, sen de ben yokken yengene göz kulak ol aman bişey olmasın"
    "daha dün konuştun, ne ara yengem oldu gibik"

    o gün konuşmadan geçirdim öylece. dersim bittikten sonra furkan'ın ders bitimine gidecektim. hem onun sınıf arkadaşları ve ortamıyla tanışacaktım hem de şu hoşlandığı kızı görecektim. fakültenin önünde bi kaç dakika oyalandıktan sonra geldi bizim sırık yanında arkadaşlarıyla birlikte. çocuklar iyi tiplere benziyolardı, ama özellikle bi tanesi fazla dikkat çekiyodu. önce furkanla sonra diğer çocuklarla selamlaştıktan sonra yemekhanenin yolunu tuttuk. furkan'a yanaşıp "nerde olm senin kız, onu göstermeyecek miydin sen bana" diye sordum. "kanka onlar b sınıfında, daha çıkmadılar. şimdi kimse yokken biz beklersekte çok dikkat çekeriz. daha sonra gösteririm hem şimdi canım sıkkın o konuya biraz."
    tamam kardeşim, tamam. canın sıkkısa seni zorlamak yapacağım son şey. gidip hem şu arkadaşlarınla tanışalım hem de kafanı dağıtalım bakalım
    ···
   tümünü göster