/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 276.
    +10
    işleri halledip odaya çıktık. Bu seferde bi başkası var odada. Kafayı yicem lan, bugünden beri neden her kapıyı açışımda bi başkasıyla karşılaşıyorum şu odada. Yatağımın sol çaprazında oturan bu çocuk Berkay'dan biraz daha farklıydı. içeri girer girmez ayaklanıp "Selamun Aleyküm" diye geldi yanıma. Aldım seldıbını. Tip olarak tarif etmek gerekirse Arsız Bela denen bine benziyodu. Ama böyle sıcak yaklaşımlı olması hoşuma gitmişti.
    "Benim adım Kadir, Spor Yönetimi okumaya Kırşehir'den geldim" diye tanıttı kendini. Heh, üniversite ortdıbına yeni atılmış tertemiz bir anadolu çocuğu. hani anadolunun bağrından kopup gelen, büyük şehirler hakkında pek bilgisi olmayan, "gardaş memleket nere" diye muhabbete giren tipler olur ya heh tam da öyle. sakın böyle söylediğim için o tipleri aşağıladığımı ya da hor gördüğümü düşünmeyin. aksine çok severim öyle insanları. saflardır, naiflerdir. he aralarında sapık huur çocukları çıkmaz değil, en çokta böyle köy yerlerinde yaşayanlardan çıkar o tipler. çünkü köy yeri baskındır. aile baskısı, çevre baskısı, konu komşu baskısı vesaire. cinsel dürtülerini içlerine atar oralarda yaşayanlar. "fadimeyi samanlığa zütürüp gibsem mi ?" , "ayşe bugün yeni basma giymiş, ne fena olmuş la o öyle" falan gibi tiplerde köy yerlerinden çıkar. peki yeni oda arkadaşım kadir bunlardan birisi mi ? tanıdıkça göreceğiz.

    "merhaba" dedim. "ben de (izmirli), hoşgeldin odaya. bi de berkay vardı onunla da karşılaştın mı ?"
    "yok ben geldiğimde kimse yoktu odada. bu arada lazım falan olur, telefon numaranı ver de kaydedeyim. nerelisin kardeşim ?"

    haydaa, tam da tahmin ettiğim bi tip. ama olsun, severim ben böyle sıcak girişleri.
    ···
   tümünü göster