1. 826.
    +3 -2
    http://sakirtlerinefendis...y7-ve-huur-cocuklugu.html

    Sağlam sıçanlardan biri daha gerçekten yıllarca içinde olup my7 yi pua, The Red Pill gibi akım veya öğretilerle bir tutmak ahmaklık IQ ekgibliği veya çekemeyip yhaa bir tak değil işte ordan burdan çalmış pezeveknk demek.
    Hayır bunu daha öncede belirttim ancak çok bariz birşey var. pua sadece karı kız tavlamak üzerine kurulu bakın ilişkinin devamında ne yapacağın bile söylenmez genelde tavla bağla vs. beta veya omega yada araformların alfa taklidi çekerek iki dişi düşürme olayından öte birşey değil.

    The Red Pill daha kaliteli birşey ancak para pula çok önem verdiklerini görüyorum genel anlamda bilimsel ve tecrübelere dayanan birşey maskülen bir benlik inşaa etmeyi ve kadın doğasını vs. anlatır katıldığım çok yanı var ancak sığ buluyorum.
    My7 dünya üzerinde olmayan bir akım yabancı terimleri alıp (alfa-beta-omega) kendine göre anlamlandırdı yani mesela the red pill alfası ted bundy, charles manson gibi seri katil tipleri olabilir yada serseri ve uslanmaz beta bir bin olabilir ha bu tipler çok fazla kızda kaldırabilir ki bin kez söylendi olay dişiler değil. My7 alfası saf benliğin ve törpülenmemiş (toplum baskıları, din, kültür, Id baskılarından arınmış) halin. Mesela the red pill omegaya direk ezik en alt tabaka erkek derken my7 iyi niyetli, saf ve temiz ancak ezik olmayabilen (pısırık omegada olabilir) insan tipini anlattı yani adam kendine göre anlamlandırmış işte.
    Yanlız adamın şu dediğine hak vermemek elde değil (:
    şurada yeminle yıllardır kendimi zor tutuyorum iki süslü, laf cambazlığı yapsam yüzlerce kölem olacak... " krdş sa yaw my7 tanıyor musnuz nolur cevp yaz ühühü hayatım yannan gibi nolur sihirli bişiler var mı bir yerlerime soksam " tarzı mesajlar, hayat hikayeleri çok üzücü amk çok.

    Zaten my7 de bu kitleyi iyi manipüle edip gibti türevlerini hala görüyoruz.
    ···
    1. 1.
      +2
      Birde acdcdinleyenblogspot vardı illaki bilen vardır kapamış blogunu bunları okuyup analiz ediyordum acdc dediğim baya tırlatmıştı saçma sapan yazılar yapıp taklide giderek hastalıklarını bastırıyordu
      ···
   tümünü göster