1. 451.
    +2
    Beyler bi yorumlar mısınız?
    Saatlerce yürüdükten sonra hevesim kaçmıştı baya. Ama yapmadan da dönmek istemiyordum kafamdaki şeyi:
    3 lü kezbanuslara yaklaştım ( güzel değillerdi ama napak saat de geç.) ( bu arada baya durak yerinin önünde insanlar var tenha biyer değil.)
    –merhaba zengin misiniz acaba?
    (kızlar biraz şaşırdı daha çok korktu ve cevap vermediler)
    (ben açıklamak istedim)
    –eğer zenginseniz sizi etkileyip seviglim yapıcam da.

    Kızlar hızlandı, kezban arkadaşı bana şuan hatırlamadığım bi hakaret etti ve beni muhtemelen feminist, kadınlar kenilerini korsuun xd gibi duygularla ittirdi. Ben de ittiren kezbanusa özürlü müsün konuşuyoruz gerizekalı mal dedim arkasından xdxd

    O da asıl sen falan filan sonra uzaklaşıldı.

    Ben sonunda konuşabildiğim için bayaa bi rahatladım, enerji de emdim.
    Ama biraz zaman geçince sinirim bozuldu olaya gerçekten.
    Yorumlayın pls
    ···
    1. 1.
      +1
      Bende de oluyordu bazen, olayın sıcaklığı ile hissetmiyordum ama sonradan zaman geçince "naptım lan ben?" oluyordum.. ama gerçi sonradan "amaan s.et ne kascam" moduna girip devam ediyordum.. o çük kılıklı ne yaşadıysa yedirememiş aq heralde ,sende siqtir et xd
      ···
    2. 2.
      0
      Kuzular saat geç olduğu için ürkmüş olabilirler. Amacın etkilemek değildi zaten. Olumsuz cevap alabilme ihtimalni göz önünde bulundurabileceksin. Zaten aklın geliştikçe dana saldıranlar komik gelmeye başlar. Haci nin her zaman dediği gibi biz gelişimimize odaklanalım, hastalıklarımızı iyileştirelim. Devamı haktan gelir.
      ···
    3. 3.
      0
      Eyvallah x2
      ···
    4. 4.
      +1
      Korkmuşlar, bir primat kendini tehlikede hissettiğinde 3 tepki verir.
      Don, Uç, Dövüş
      Don ; kısaca mala bağlamak ve tepki vermeden kalmak oluyor . Mesela karşına aniden bir köpek çıktığında kitlenip kalabilirsin ... Kavgada da olabilir.
      Uç ; buysa olay mahallinden derhal uzaklaşmak oluyor . Konustuğun kızların yaptığı gibi.
      Dövüş, bu genelde son çare olur fakat bazıları direk agresif bir tavır sergileyebilir . O seni iten kızın davranışı gibi .
      Ayrıca o kız bence seni zayıf gördüğü için böyle bir davranışa yeltendi . Yanlış anlama , evrimsel açıdan bakarsak onlar güçlüydü ve sürü halindeydiler , sense tektin. Tabi bir alfa olsaydın , o dişi o hareketi yapamazdı . Benim düşüncelerim bu yönde.
      ···
    5. 5.
      +1
      Kanka bence enerji emmemişsin karşılıklı atışmışsınız. Sen cidden içinden gelerek giblemeseydin ve eğlenseydin o durumdaki tavrınla enerji emerdin (illa qapaq laf oturtmana gerek yok tavır önemli o da otomatik oluyo zaten) sonradan olaya sinirin de bozulmazdı yani kendini kandırma. it itliğini yapar kankam kural bu. Sen kendini bileceksin, karşındakini bileceksin ve giblemeyeceksin.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster