1. 276.
    +5
    Kanka şimdi olaya bizim (burada sana tavsiye verme potansiyeli olanlar) senin hakkında analiz yapıp hüküm verme olanağımız çok kısıtlı. Yani nüanslar vardır içini ve bulunduğun durumu en iyi sen değerlendirebilirsin. Bu nedenle aklıma gelen bazı soruları yöneltmeye çalışıcam umarım bu soruları cevapladığında bazı şeyleri daha iyi farkedersin.

    içine girdiğin ortamın pisliği (beta erkekler ve dişiler) sana belli olduktan sonra niye hala orada bulunuyosun?
    Analiz etmek, test etmek ve gelişmek mi amacın?
    Yoksa ortamdaki dişiler senin ilgini çekiyo ve onlardan ilgi görmek mi istiyosun?
    Yalnız kalmaktan korkup mu o ortama giriyosun? Betaları gibip dişileri kaparak ortamda kinq olabilirsin sonuçta bunun mu yöntemini arıyosun?
    Kızların ikiyüzlü oldukları sana açıkça belli olmuş. Bu durumda napacaksın? Bunun motivasyonu ne olacak?
    Sen onlardan ayrı takıldığında da sana saldırıyolar mı? (Yani onlarla alakan yokken)
    Saldırıyolarsa napacağının cevabı tcmada var kanka. Bak başlıkta-kancıkta ona saldıran betalara nasıl davranıyo.
    Ha saldırmıyolarsa niye onlara karşı kinq olmaya kasıyosun ki?

    Aslında sorular birbirini kapsıyo-bağlantılı kanka kendini sorgulamanda fayda var. Benim zannım şöyle sen dışardan bakılınca bi betanın isteyeceği şeylerden bazılarına sahipsin (dişilerle konuşma tarzın olur sporda iyi olman bunlara nazaran tertemiz olman ) ve seni bu nedenle istemiyolar aralarında ama sen de illa ben sizden üstün olacağımı göstericem diye biraz ıkınıyosun ve dişilerin ilgisi hoşuna gidiyo (bu normal her insan karşı cinsten ilgi görmek ister ama onurun olmalı kanka) ve bu ilgi için dişilerin betalığını gözardı ediyosun sanki dişiler masummuş da betalar onları kötü kızlara dönüştürmüş gibi yazmışsın. Bunlar sadece benim zannım. Başta dediğim gibi bu yazdıklarından sadece tahmin yapılabilir kritik analizler yapılamaz. O nedenle soruları kendin cevaplar neyi yanlış neyi doğru yaptığını görürsün. Hatam varsa da beni uyarırsınız.
    ···
   tümünü göster