/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Ne kalacak bir yerim var ne de bir tanıdığım. ilk gelişim değildi bu antalyaya ama üzerinden baya zaman geçmişti. geçmişin izleri silinmişti ve artık yalnız başımaydım. o ilk günü hiç unutamıyorum. sahilde geçirmiştim. gerçi ilk günü değil ortalama 3 ayı sahilde uyuyarak geçirmiştim.

    ilk gecemi tamamladıktan sonra ertesi gün bilen bilir konyaaltındaki plajlardan birinde işe girmiştim. sabahları çalışıyor, akşamları üzerime şemsiyeleri açıyor plajda uyuyordum. bir nevi ırgat gibi çalışıyordum. bütün gün güneşin altında tatile gelen insanlara şemsiye açıyordum. vücudumun güneş gören yerleri 1 hafta sonunda kapkara olmuştu. ışık görmeyen yerleriyse bembeyazdı.

    çalışmak yormuyordu da bu şekilde çalışmak benim işim değildi be. bu ben değildim. tam tdıbına 3 ay çalıştım orada. aldığım tiplerle de iyi bir para biriktirdim hakkını yiyemem. günde 17 saat çalışıyordum beyler 17 saat. sabah plajda akşam aynı yerin restortanı vardı. içkili müzikli akşamda oradaydım. zaten bir eğlencemde olmadığından çift para kazanıyordum. tek harcamam cebimdeki sigaramdı. yemeklerimi çalıştığım yerden yiyordum.
    ···
   tümünü göster