1. 1.
    +9 -1
    Evet beyler beni tanırsınız. Diyeceğim kimse tanımıyor amk 22 yaşında bi panpanızım tarih ata ata yazacağım insanları nokta gibi görüp virgül gibi eğilmediğim gibi imla kurallarıylada aramı bi türlü düzeltmek istememişimdir arada sırada kullanırım belki neyse konuya geçiyorum.
    Yıl 2013 Şubat ayının 17si Ergenliğimin en güzel zamanları faceme bir istek gelir şahıs hayatımı gibmiş olduğu için burda ölümüm olarak hitap edicem.
    isteği kabul ettim konuşmaya başladık 1 gün 2 gün 3 gün uzun uzun yazışmalar derken geceleri beraber sabahlamalar falan ben bu kıza aşık oldum ama açılamıyorum onunda bana aşık olduğunu hissediyorum böyle yüzünü görünce içim içimi yiyor gerçekten ona dair tek bir kötü düşüncem olmadı ölümüne sevmiştim bir gece bunla konuşurken kalbim çok fena sıkıştı sanki ölücem gibi hissettim buna yazdım bu çok üzüldü veya üzülmüş gibi yaptı artık ALLAH bilir Saat gece 04:15 buna yazdım. Ö-ölümüm B- Ben
    B- Kalbim çok fena sıkıştı
    Ö- Yapma ya nooldu ki şimdi su falan iç bişeye sıkılmıştır senin canın
    B- yok ya bişeye sıkılmadı canım nedenini bilmiyorum fena ağrıyor sanki bıçak saplıyorlar (Aslında açılamadığım için sıkıntıdanda olabilir bilmiyorum beyler)
    Ö- Off ya noolur kalk bi evdekilere söyle hastaneye zütürsünler bişe falan olucak diye korkuyorum
    B- Dur şimdi geçer bekle geliyorum . ( Kalktım Annem kete yapmıştı onlardan yedim 2 tane bi bardak su içtim bi sigara yaktım geçti beyler.) Geldiğimde şu mesajlar vardı
    Ö- Nerde kaldın hadi yaa meraktan öldüm bilerekmi yapıyosun
    Ö- Cevap versene yaa
    Ö- Offff ya off
    B- Geldim geldim geçti bişeyim kalmadı(Bu konuşmalardan sonra tamamen tutulmuştum kıza en kısa sürede buluşup görüşmek istiyordum)
    Ö- iyi bişeyin yoksa gel bilardo oynuyalım (Pool Live Tour).
    B- Tamam olur (Diğer konuşmaların chatte kalmasını istemiyodu sanırım konuşmalar orda devam eder.)
    Ö- Senin hiç sevdiğin oldumu ( Ciddiyim olmuştu ama açılamamıştım içime atmıştım küçüklük aklı işte)
    B- Evet oldu
    Ö- Kim o şanslı kız
    B- Söyleyemem ismi bende kalsın peki senin oldumu
    Ö- Evet oldu (Burda başlar içindeki pisliği dökmeye)
    Ö- istanbula gittiğimiz zaman orda birisiyle sevgiliydik çıkıyorduk bu bana hergün bonzai içiriyordu. Madde bağımlısı olmuştum oda içiyordu bende alkol vs de alıyorduk (Beyler konuştuğum kız o kadar saf ki sadece kurnaz görünümlü ama saf kullanılıcak bi tipten olduğunu sonradan farkettim).
    B- Eee peki şimdi ne yapıyorsun görüşüyormusun onunla
    Ö- Hayır görüşmüyorum ayrıldık ama o içtiğimiz bonzailerin etkisinde kaldım sanki sürekli kafam güzel gibi uyku düzenim bozuldu geceleri korktuğum için yatamıyorum annem babam ayrı zaten bende yurtta kalıyorum sadece 2 ayda bir çıkabiliyorum o zamanlardada evde 1 aylığına tekim.
    B- Hmm yurtta neden kalıyosun peki
    Ö- Çok eski olaylar anlatmasam daha iyi
    Beyler Bu kıza gerçekten köpek gibi aşık oluyorum öl deseler ölürüm bunun için ama Anlatmadığı için konuşmayı bitiriyorum neyse benim uykum geldi kusura bakma yazıp çıkıyorum direk.
    Ve sabah hesabıma girdiğimde ondan ve arkadaşından gelen mesajları görüyorum. Kendisi resimdekinden biraz daha güzel.

    Edit: Önerilenlerde olmamıza rağmen şuku ve rez sıkıntımız var panpalarım ilk 4 partdan sonrası sizi muazzam yerlere sürükleyecek bir hikaye şukunuzu ekgib etmeyin okuyan herkese teşekkürler.
    ···
   tümünü göster