1. 51.
    +3
    karikateist dediğin yerde 1 saniye bile takılmadım.

    sadece kuran üzerinden eleştiri yapılabilirmiş bak bak amk önüncüsüne bak :D

    lan müslümanları bu hale getiren şey kurandır islamdır zaten. bunlar noel baba sayesinde mi böyle yobaz oldular dıbına koduğumun beyinsizi.

    bu yobaz arapçılara ne desen boş zaten. kuran-ı kerimin bir yığın saçmalığını önlerine yığsan yhaa aslında burda bunu demek istemiyor yhaa çeviri hatası yhaa o dönemin şarlatına göre normal yhaa diye abuk subuk argumanlar sunarlar.

    bu sabit fikirli arapçı yobazları mantıklı şekilde konuşarak ikna edeceğini düşünen bir tatlı su ateistisin.

    ben dinin saçmalıklarını öne sürerim taşşağımı geçerim o kadar. bu yobazlara ciddi ciddi laf mı anlatıcam bide.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      sende ateistin yobazısın o saydığın islamcılardan bir farkın yok kendi düşüncenin yüzde yüz doğru olduğunu düşünerek hareket ediyorsun ve eylemlerini sorgulamıyorsun 15-18 yaşları arasındasın liselisin. Ateizm saldırganlık değildir her ne kadar onlar sana saygı duymuyorsa da bu sana onlara saldırma hakkı vermez.Ne müslüman adamlar tanıdım senin en hafif tabiriyle senin 100 katın kadar bilgili ve hiç biri de ne ateizme laf attı ne başka dinlere çünkü inançlara saygı duymayı bilen adamlar. islamı çiçek böcek dini olarak görmek ne kadar yanlışsa da islamı sanki %100 saf kötülük unsuru görmekte bir o kadar yanlış. Yaşın küçük belli ki ve ilerde bu kadar kutuplaştırıcı olmanın zararlarını göreceksin. insanların değer ve doğru yargıları farklıdır hepsi seninkine benzeseydi zaten her insan farklı olmazdı insanlara saygı göstermek zorundasın her ne kadar sevmesen de veya onların inançlarını desteklemesen de umarım yanlışından dönersin zira gerçek hayatta da bu karakter yapısındaysan ne arkadaş edinebilirsin ne sağlıklı bir şekilde topluma karışabilirsin.
      ···
    2. 2.
      +2 -2
      lan heriflerin kitabına göre senin böcekten farkın yok. seni kitaplarında aşağılayıp duruyorlar. karını, kızlarını, bacını, ananı ganimet olarak, kendilerine helal olarak görüyorlar. he gelsinler o zaman gibsinler tüm sülaleni ganimet olarak sende çık yhaa tabi saygı duyuyorum alın tüm sülalem sizin olsun buyrun benim kafamıda şu köşede kesin inancınıza saygım var de.

      birde az önce müslümanların saçmalıklarını değil kuranı eleştir demişsin. şimdi çıkmışsın ben ne müslümanlar tanıdım senin 100 katın katın kadar bilgili diyorsun. işte bahsettiklerin gerçek islamı bilmeyen kendi kafalarında oluşturduklarını yaşayan, arapların dini yanlış anladığını düşünen tatlı su müslümanları. bende çok iyi müslümanlar tanıdım çok iyi müslümanlar biliyorum ama sayıları müslümanların binde biri kadar bile yok onların. onlar sadece istisna. istisna kaiedeyi bozmaz açık ve net.

      bu arada sözlükte saldırgan olmamın nedeni etrafın çomar çomar başlıklarla dolup taşması. yoksa din hakkında hiç konuşmayacağım demiştim sözlüğe geldiğimde ama işte benimki etkiye tepki.
      ···
   tümünü göster