1. 51.
    +2 -2
    lan heriflerin kitabına göre senin böcekten farkın yok. seni kitaplarında aşağılayıp duruyorlar. karını, kızlarını, bacını, ananı ganimet olarak, kendilerine helal olarak görüyorlar. he gelsinler o zaman gibsinler tüm sülaleni ganimet olarak sende çık yhaa tabi saygı duyuyorum alın tüm sülalem sizin olsun buyrun benim kafamıda şu köşede kesin inancınıza saygım var de.

    birde az önce müslümanların saçmalıklarını değil kuranı eleştir demişsin. şimdi çıkmışsın ben ne müslümanlar tanıdım senin 100 katın katın kadar bilgili diyorsun. işte bahsettiklerin gerçek islamı bilmeyen kendi kafalarında oluşturduklarını yaşayan, arapların dini yanlış anladığını düşünen tatlı su müslümanları. bende çok iyi müslümanlar tanıdım çok iyi müslümanlar biliyorum ama sayıları müslümanların binde biri kadar bile yok onların. onlar sadece istisna. istisna kaiedeyi bozmaz açık ve net.

    bu arada sözlükte saldırgan olmamın nedeni etrafın çomar çomar başlıklarla dolup taşması. yoksa din hakkında hiç konuşmayacağım demiştim sözlüğe geldiğimde ama işte benimki etkiye tepki.
    ···
   tümünü göster