/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +134 -310
    Ümmetçi hükümeti kürt yandaşlığı üzerinden eleştirmek nedir lan? Sabahlara kadar pc başinda sozlükte, youtube'da takılıyor eve 100 tl elektrik faturasi getirtiyor. Sonra babasının ödediği para üzerinden prim yapıyorsunuz. Eleştirmeyi dahi bilmiyorsunuz. Deli saçması ateş ediyor hedef dışında her yeri vuruyorsunuz. Oysa bilmiyorsunuz ki cumhuriyette birleşseniz, saçmalar tek kurşun olacak ve hedefteki kimse daha fazla zarar görecek. Türkmüş, Türkçüymüş. insanım demekten neden bu kadar korkuyorsunuz. ilericiyim demek neden bu kadar zor ? Anlamıyorum. 14 15 yaşlarındaki veletler neden gericiliğe karşı değil ırklara karşı savaşır.
    ···
    1. 1.
      +8 -6
      TÜRK DOĞDUM TÜRK ÖLECEĞiM.gibERiM SENiN HÜMANiTLiĞiNi.
      ···
    2. 2.
      +6 -1
      dıbına kodumun humanisti gibtirgit o zaman burası Türk cumhuriyeti huur humanist cumhuriyeti değil çokmu zor Türk demek huur çocuğu
      ···
    3. 3.
      +8 -3
      Doğ ve öl. Askerlik dışında vatanına en ufak bir yardımın dokunmasın. Ülkenin ekonomisini kalkındırma. Vatanın her karış toprağına aynı sevgiyi duyma. Vatandaşlarını dinlerine, ırklarına ayır. Atatürkçüyüm deyip vatanın bölünmesine, emperyalistlere yem edilmesine göz yum. Emperyalizmin tanıminı dahi yapama. Çevrendekilere bir kelime öğretme. ideolojin dışında tek kitap okuma. Anadolunun ücra bir noktasında üniversite oku. Ben üniversite mezunuyum de. Evlen. 3 çocuk yap. Karını döv. Yandaş kanalını izle. Tayyibe söv. Ama lütfen Türk olarak öl. Türk olarak ölecek insanlara ihtiyacımız var çünkü. iste o zaman gerçek bir vatansever olursun çünkü. Ölmek. Türk olarak ölmek önemli.
      ···
    4. 4.
      +3 -1
      Bakın çocuklar. Yaşınızı bilin. Saygınızı yitirmeyin. ikinizi de yüz yüze baktığımızda yerin dibine sokarım. Size vatan neymiş gösteririm.
      ···
    5. 5.
      +4 -1
      Kendi dilini doğru dürüst yazıya dökemeyen insanlarsınız. Benin kafamın tasını attırmayın.
      ···
    6. 6.
      +4 -1
      Daha üç gün önce Kürt şehit verdik. Görmek isteseler zaten görürler, boşuna münakaşaya girme bunlarla
      ···
    7. 7.
      +2 -1
      "Vatanın her karış toprağına aynı sevgiyi duyma. " vatanı sevmeseydim : askere kurşun sıkana , polise taş atana , Türk bayrağına ve istiklal marşına hakaret edene , uyuşturucu satıp ülkemi zehirleyene , kaçak elektrik kullanıp vergi olarak benden çıkmasını sağlayana , okulda bıçaklanarak öldürülen Fırat Çakıroğlu katiline ve katillerine nefret ve kin duymazdım. Bana vatan sevgisini öğretecek en son kişi sensin.

      Şehit konusuna gelince , askerlik gönüllü değil zorunlu onun için yorum yapmıyorum sende yapma.
      ···
    8. 8.
      -3
      Ulan almış eline klavyeyi imla kurallarına göre yazıp artistlik taslayacak ulan konuşsam sonum hapis olacak düdük
      ···
    9. 9.
      +1 -1
      Vatanın neredeyse her karış toprağina ayak basmış. Tuncelide ve diyarbakırda ailemden giden polis kardeşim ve asker yeğenim için her terör olayında nefesi kesilmiş ve gözyaşı dökmüş biriyim. Her bombada her düşen helikopterde yüreğim ağzıma gelir. Kardeşimi ararım telefona bakmaz ise oturur bir köşeye bakana kadar ararırım. Aklıma kötü şeyler gelir. Ama bilirim onlara bir sey olmaz. Diğer ithamlarına yanit vereyim. Ülkede uyuşturucu piyasası kürtlerin elinde mi? Hayir. Youtubeda bağcılar videolarında gördüğün kürtler bu ülkenin uyuşturucu piyasasını elinde tutmuyor. Onlar devede kulak. Türkiyeye uyuşturucu sokanların büyük yüzdesi kendine türk diyenlerden oluşuyor. Senin o terörist dediğin Halk cephesi militanları gazide armutluda uyuşturucu satanların eline bacağına kurşun sıkıyor. Daha geçen gün halk cephesinin elinden kurtulan bir torbacı polisin tomasına sığındı. Reis dediğin Abdullah Çatlı bir uyuşturucu kacakçısıydı. Bana masal anlatma aslanım. Okulda bıçaklanan Fırat'ın yanında midesine sıcak su dökülen, nefesleri kesilen, bicak yiyen kürtlerden soz eğmeyeceğim. Çünkü mesele kimden daha fazla gitmiş değil, daha gitmesin meselesi. Ayrıca mesele ilk ya da son olmak da değil. Son da olsam sana vatan sevgisini anlatabildiysem ne mutlu bana.

      Umarım bir gün doğunun bir kentinde o insanlarla kaçak cay içip muhabbet etme şansına sahip olursun. Ki o şansı yaratmak da senin elinde.
      ···
    10. 10.
      +2 -1
      Umarım bir gün içtiğiniz sigaradan 7 tl, babalarınızın arabalarından %110 ÖTV alan devlete de aynı sitemi sergilersiniz.
      ···
    11. 11.
      +2 -1
      Bi de cugu yağmuruna boğun yazmıs orusbu evladı . Şuku kardeşim helal amk
      ···
    12. 12.
      +4 -4
      Amina kodumun KÜRDÜ avutmayin lan kendinizi ulkemizde çikinti gibi yasiyosunuz resmen istenmeyen parazitsiniz sizinde zamaniniz gelicek elbet ermeni soykirimi diyolar keske zamaninda kürt soykirimi yapsaydikta sizin dölleriniz kurumuş olurdu.. gibtir git lan sozlukten
      ···
    13. 13.
      0
      Adamsın
      ···
    14. 14.
      +1
      ulan herife bak şehit akrabasından girdi terörist savunmaktan çıktı ve vatansavermiş yerseeen
      ···
    15. 15.
      +2
      Şehit akrabası ? Lütfen zincirlerini kır ve yazıyı tekrar oku küçük dostum
      ···
    16. 16.
      0
      Helal lan sana, şuku
      ···
    17. 17.
      0
      gibtir k*ürt
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Babamın 5-6 sene önce fındık toplarken, fındık bahçesinde "ülkücüyüm lan ben kim ne diyecek" diyen yeğenime söylediği söz aklıma geldi : "Lan oğlum zütünü yıkarken gibini tak eden adamsın. Fındığını topla siyaset senin neyine"
        ···
    18. 18.
      +3
      Birader baya haklisin ama bu tek hücrelilerin anlayacagini sanmiyorum
      ···
    19. 19.
      +3
      Kardeşim senin düşünce ve hitap etme seviyen sözlüğün kat kat üstünde, seviyenin altındaki insanlarla münakaşaya girme.
      ···
    20. 20.
      -3
      Ulan huur cocugu az daha zorlasan pkk hain degildir onlar özgürlük savascilaridir diyeceksin. Vatan haini seni
      ···
    21. 21.
      +2
      Kardeş sana helal olsun (bkz: nacizadede)
      ···
    22. 22.
      0
      Ya her taka maydanoz olma bi anasını gibtigimin bini bir kere de adam ol lan insanların görüşlerine saygı diy ananın körpe olmuş amcigini giberim nacizadede'imis...
      ···
    23. 23.
      0
      Adam haklı. Türklük bunlara kaldıysa cay halimize...
      ···
    24. 24.
      +2
      Bu cugu atan 252 huur evladını ırkçının hitlerden ne farkı var şimdi ?
      ···
    25. diğerleri 22
   tümünü göster