1. 1.
    +3 -2
    yeterki o tehlikeli olsun
    iZiNDEYiZ TCMA!
    YETERKi BiZiMLE BÖYLE TAŞŞAK GEÇ !
    ···
    1. 1.
      +5

      üst edit: dolandırıcı huur çocukları 4 sene 5 ay 10 gün ceza yediler sonunda. resmi olarak sabıkalı anasını gibtiklerim. devlette onayladı bu huur çocuğu ve avanelerinin dolandırıcı olduğunu. ananızın dıbına tck 158/1a dan selamlar ecdadını gibtiklerim.



      Nick altında adı geçen şahıs dolandırıcıdır. internette detaylı bilgi mevcuttur. Boşu boşuna peşine takılıp para kaptırmayın bu şarlatana. Uyarı maksatlı yazıyorum.


      ÖZET BiLGi



      TCMA,MY7,HACI TYLER AYNI KiŞiNiN FARKLI FAKE HESAPLARIDIR. EN SON OLAYI DiNE ÇEViRiP HiMMET, ZEKAT,SADAKA ADI ALTINDA MiLLETTEN PARA TOKATLAMAKTADIRLAR.

      KARI KIZLA, EĞLENCEYLE, PARA KAZANMAKLA YANi ALFA OLMAKLA UZAKTAN YAKINDAN BiR ALAKALARI KALMAMIŞTIR. ALFA KOVALIYORSANIZ EĞER BU muallakLERLE YOLUN SONU NAMAZ KILIP ORUÇ TUTUP MY7 DENEN ŞiŞKO DOLANDIRICI PiÇE ZEKAT, FiTRE AYAĞINA PARA KAPTIRMAKLA BiTiYOR. BiLGiNiZ OLSUN.



      aylar sonrası gelen edit: adamlar badeleme ve züt gibtirme tarikatı kurmuşlar. tarikatındaki üyeler zütlerini gibtirdiklerinin itirafını yapıyorlar. zütünü seven çaktırmadan yolunu alır... dine bulaşan adamdan zütüne vura vura kaçıcan yoksa zütüne vuruyorlar..

      ···
   tümünü göster