/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +2
    Pek sevinememiştim, seldamı eve bıraktıktan sonra hocanın evine doğru yola çıktım bu sefer köydü kendi arabamla gidecektim, köyü bilmiyordum başka bir şehrin başka bir köyüydü sora soruştura hocanın evini buldum, evin dış cephesi tamamen ahşaptı ve mükemmel görünüyordu. Kapıyı çaldım 50'li yaşlarda orta yaşlı sakalı hafif beyaz bir adam açtı "selamün aleyküm, beni hasan hoca gönderdi"dedim, beni içeri davet etti ismini söyledi.

    muhafazid idi adı nur yüzlü bir adamdı kendisi çokta yaşlı değildi. Hocaya tüm durumlarda bahsettim, sakalını okşayarak gözlerini kırparak onaylarcasına dinledi beni. Genç dedi bana tahminimce sizi çekemeyen köyünüzden size büyü yapmış bu büyünün ne olduğunu kimin yaptığını öğreneceğiz dedi. Hemen ise koyulmalıyız dedi, hocanın odasına geçtik odanın içi aynalarla doluydu yere oturduk bu hoca farklı ritüel yapmadı yine aynısı fakat ekstra bir kap daha içinde su ve benim ismimin Arapça karşılığı vardı.
    Benimde gözlerim açıktı olaya şahit olacaktım hoca bana korunmak için bir muska vermişti, gelecek olan şey bana zarar vermesin diye muhafazid hoca çok tecrübeli ve bilgili görünüyordu buda bana güven veriyordu.
    ···
   tümünü göster