/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +11
    Görücü usulü olacaktı babam ben annem, hazırlandık dayandık atıf amcanın kapısına, ortam mükemmel benim seldam daha mükemmeldi sohbet muhabbet koyulaşmış artık sabırsızlanıyordum, babamı dürtüp artık konuya girmesini istiyordum. Sonunda babamın ağzından o müthiş cümleler dökülmeye başladı "Allahın emrin Peygamberin kavliye kızınızı oğlumuza istiyoruz" atıf amca:eğer kızım da istiyorsa?
    Selda onaylarcasına başını eğdi ve olmuştu artık evlenecektim.

    Evime mutlu döndüm, kafamı yastığa koyduğumda hep onu düşünüyordum acaba mutlu olacak mıydık. Düşünerek uykuya daldım,o gece hayatımda unutamayacağım bir kabus gördüm.
    Dere kenarından yukarı doğru yürüyordum etrafımda yüzlerce pis varlık yanımda ise bir dişi olduğunu tahmin ettiğim kadın ile yürüyordum, büyük bir çadırin önünde bana arkasını dönmüş bir varlık vardı tahminimce bu reis idi. Rüya orda bitiyor daha ileri gitmiyordu.
    Korkutucu değildi fakat düşündürücü idi.
    Ertesi günü düğün hazırlıkları başlamış herşey planlanmıştı, faka seldam bir tuhaftı yüzü gülmüyor, horona katılmıyordu. Bende çok üstünde durmamıştım. Düğün bitmiş herkes evine gitmişti ben ise seldam ile şehirde yeni aldığım eve doğru yola çıkmıştım, yolda giderken Selda "dur" diye bağırdı hemen frene asıldım.
    ···
   tümünü göster