/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1201.
    +14
    Herşey sona ermiştir bir sabah ezanı kalktım abdestimi aldım doğru camiye koştum secdeye eğilip yüce Allah'ıma yalvardı ey yeri göğü yaratan bana canını veren rabbim sen başlayansın sen affedicisin beni affet yüce Rabbim. Artık bu hayatı bırakmıştım evdeki bütün ritüel malzemelerini attım yeni bir hayata başlamıştım işimde başarılıydım mikatı uzun zamandır görmemiştim.Bir sabah yine her sabah yaptığım rutin kahvaltıdan sonra ise doğru yola koyuldum, içeri girdiğimde bana öyle bir baktı ki bu olamaz bu oydu veya ona benziyordu 2.si daha yüksek bir ihtimaldi kızıl saçlı yeşil gözlü ismini duyduğumda kafamdan aşağı kaynar sular döküldü, ismi Canandı bu olamaz yani olmamalıydı. O mesaimi onu izlereyerek geçirdim eve gittiğimde hemen mikatı çağrılmaya koyuldum miakt geldiğinde beni şaşırtmıştı.
    "O surayne değil o başka bir insan ve kendisi Müslüman sana layık bir eş olur"
    Dedi ben hiç bahsetmemedim ama ondan.
    Mikat:ben senin her adımını takip ediyorum.
    Ona yaptığım bunca şeyden sonra hala beni koruyordu. Artık sabah olsa da ise gitsem diye can arıyordum onunla konuşmalıydım.
    Evet yeni başlamıştı ise tüm cesaretimi toplayıp gittim yanına rutin bir merhaba merhaba dan sonra onu çay içmeyr davet ettim iş çıkışı beraber cafeye gidecektik.
    Kafeye gittiğimizde ona sanki daha öncedende aşıkmış gibi fakat o beni reddetti bu kabul edilemezdi, üzülerek eve gittim kendime yediremedim Mikatı çağırdım onadan yardım istedim fakat böyle bişey yapamayacağını söyledi.
    ···
   tümünü göster