/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1076.
    +11 -6
    Ondan intikam almak için yanıp tutuşuyordum o gebermeliydi fakat çok güçlü idi düşündüm acaba ne yapmalıyım diye aklıma Reis geldi o ölmemişti üstelik intikam istiyordu benim gibi reisi çağırmalı onunla anlaşma yapmalıydım, geçtim odaya ritüeli başına adını sonra öğrenmiştim Mazac çağırdım ve uzun uğraşlar sonucu sonunda geldi sınırlı bir biçimde "ne istiyorsun" intikam sende intikam istiyorsun biliyorum. Onunla anlaşma yaptık yarın o tüm kabilesi ile gelecekti ben ise mikatı çağıracaktım tek başına gelecekti büyük ihtimalle bu onun sonu olacakti onun acı çekmesini istiyordum gözlerimin onunde.
    Ertesi gün akşam olana kadar sabırsızlıkla bekledim bekledim bekledim. Sonunda zamanı gelmişti geçtim odama önce reisi çağırmalıydım..
    Reis geldi "hazırız" dedi ve sıra o alçakta idi mikat'da çağırdım "selamın aleyküm nasılsın?" Dediği anda reis kabilesi ile mikata saldırdı savaş başlamıştı mikat tekti ve en az 100 kişiye karşı büyük bir direniş sergiliyordu çok güçlüydü çok vakit geçmeden reisin kabilesinin büyük bir kısmını öldürdü hala savaşıyordu pes etmeden
    ···
    1. 1.
      0
      huur çocuğu yapılacak işmi bu adam seni korusun sen onu öldür
      ···
    2. 2.
      0
      Bu ne amk iyice sıçtın hikayende yok bide federalleri fbi yı rusyayıda kat savaşsınlar
      ···
   tümünü göster