/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 501.
    +20 -1
    muhafazid hoca ölmüştü ama nasıl nasıl olur o nur yüzlü adam benim yüzümden mı ölmüştü. Hemen otobüse atlayıp muhafazid hocanın köyüne doğru yola çıktım polis oradaydı polis 1-2 yalan söyledikten sonra iceriye girdim ev darmadağın herşey kırık dökük halılar yanmıştı polis üstlerine rapor verirken duydum "yalnız yaşıyormus sabaha karşı cesedi param parça bir halde komşuları tarafından bulunmuş "
    Aman Allahım hocamı acımasızca öldürmüşler Selçuk'u aradım "bir daha beni arama benden uzak dur."
    Bana bulaşan herkes ölüyordu o lanet kadın yapıyordu hepsini hocamın cenaze namazını kıldıktan sonra eve doğru hızlıca gittim öfkelenmistim Ayetel Kürsi Huddamı'nı alacaktım kararlıydım. Akşam olmasını bekledim akşama kadar Kur'an okudum namazımı kıldım ve artık vakti gelmişti. Geçtim ritüelin başına yaktım mumları daireyi çizdim okumaya başladım kapı açıldı arkamdan içeri giren 'Azrail' idi o kadar cin gördüm ama azrailden korktuğum kadar hiçbirinden korkmamıştım kalbim ağzımda atıyordu duayı okuyamıyordum "Allah'ın emriyle canını almaya geldim. Pis mahlukat"
    Neden bana böyle söylemişti bu söz sadece cehenneme gidecekler için söylenirdi ama bunun gerçek Azrail olmayacağı geldi aklıma ben duayı okumaya devam ettim Azrail yok oldu,bu sefer babam belirdi karşımda çaresizce bana yardım et diye bağırıyordu beni o daireden çıkarmak için.
    ···
    1. 1.
      0
      Rizörveyssian-xart
      ···
   tümünü göster