/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +116 -3
    Bulunduğumuz yerde bu kadar insanın olduğunu bile bilmiyordum insanlar istemeden bile olsa bu arenaya ilerliyorlardı arenaya giriş için 3 farklı yol vardı ve girişte kırmızı renkte maddelerden oluşan yazılar vardı
    1.Madde:"Gireceğiniz yolu iyi seçin.ilk kapıdan girerseniz kendinizi hic tanimadiginiz bir yerde bulacaksiniz fakat her ekipmanı bulabilme sansiniz olacak."
    2.Madde:"2.Kapidan girerseniz yolunuzu bulma sansiniz yuksek fakat karsiniza cikacaklara karsi elinizde pek bir şey olmadan savaşacaksiniz."
    3.Madde:"3.Kapidan girerseniz yolunuzu bulmak için birlikte hareket etmeniz gerekecek Ekipman bulmak o kadar kolay olmayacak birlikte hareket ederseniz sona ulasirsiniz. içinizden birisi ölürse işiniz daha da zor olacak eğer 2 kişi kalirsaniz olmemeniz için hic bir neden yok."
    4.Madde:"Birbirinizle iyi iletişim kurun ve sakın birbirinizi öldürmeyin yoksa ölen siz olacaksiniz."
    5.Madde:"Kader raydan çıktı. Yolunuzu belirleyin"
    insanlar düşünüyor ve kapılardan içeri giriyorlardı.Ben biraz bekliyor ve düşünüyordum kapidan girip geri donen olmadi acaba ne ile karsilasiyorlardi ? kendime bu soruyu sorup duruyordum. Bana en mantikli gelen secim 3.kapiydi. Kapiya doğru yoneldim sabah konuştuğum adamda o kapiya gidiyordu o girdikten sonra bende girdim. içeri girdiğimde karanlikti. Gözlerimi actigimda yerde uyandim ve kendimi toparladim yanimda 2 kiz ve karsilastigim o adam vardi. onlarda benimle birlikte uyandilar. Bizden başka kimse yoktu bulunduğumuz yer dağlardan çevrili soğuk bir yerdi. Uzakta bir yerde eve benzer bir yapı vardı. Adam yanima gelip:
    -Hazirmisin ? dedi.Ne dediğini anlayamadan sağda depoya benzer bir şey gördüm. Kizlarda yanimiza gelmişti. Adam depoya doğru ilerliyordu. Bizde peşinden gidiyorduk.
    ···
    1. 1.
      0
      hikayeye gel amk :D iyi animasyon olur bundan
      ···
    2. 2.
      0
      Rez kara tak
      ···
    3. 3.
      0
      Rezzaaaaa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster