/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +405 -46
    "Dünya artık sandiginiz gibi bi yer değil. Kurallara uyun" sesiyle uyandim

    Noluyor dibina koyyim dememle birlikte pencereden disari baktim. Herkes sokakta bir yere doğru gidiyordu. Apar topar ustumu değiştirdim ve bilgi almak için televizyonu actim. televizyon kanallarini gezdim fakat her kanalda "Tek kural kurallara uyun ve dışarı çıkın" yazısıydı. Birşeyler atistirdim ve disari ciktim.Ne bir ambulans ne bir polis ne de bir askerden eser yoktu. Herkes bi yerde toplanmisti oraya doğru gittim. Karsimizda devasa bir yapı vardı. Doğru düzgün bir yapı değildi dünyadaki çoğu inşaya benzemiyordu. insanlar hep bir agizdan neler oluyor bu da ne neler oluyor gibi şeyler soyluyorlardi. Köşede hic konuşmayan bir adamın yanina gittim ve ona neler olduğunu bir bildiğin varmi diye sordum adam bana donup:
    -Zamanı gelmişti tüm insanlar sınanıyor yapman gereken tek şey kurallara uymak, dedi.
    Ben ne demek istiyorsun demeye kalmadan adam arkasini donup gitti seslensemde hizli bir şekilde kalabaligin içinde kayboldu. Yeniden bir ses duyuldu:
    "Zamanınızı iyi değerlendirin ve Arenaya Girin. Girdiğinizde Arena sizi otomatik olarak 4'erli gruplara ayiracak. Unutmamaniz gereken tek şey kurallara uymak. Kural dışı bir şey yaparsaniz kendinizi hic olmadık bir yerde bulursunuz".Sesi duyuldu ve herkes arenaya doğru yönelmeye basladi. Bende arenaya doğru ilerledim.
    ···
   tümünü göster