/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 451.
    +4
    Olum hıkaye gercekse sızın ben dıbınıza koyım. Cocuk senden olsa, evlenmek zorunda kalacaksın karını arkadasının sıktıgını bılerek. Cocuk arkadasından olsa, evlenmek zorunda kalacak senın karısını bafıledıgını bılerek. Istedıgı kadar formalıte ıcabı olsun ben yedıremezdım.

    Ha aynı kızı ıkı arkadas sıkmıssınız, sızın ben dıbınıza koyım mıdesız pekekentler.

    Hıkayeyı ozetlersek, aynı kızı ıkı kısı bafılemenız durumu harıc ulkenın genel durumu bu. Hem muslumanlıklarına elestırı kabul etmezler, hem gunah ısleyenı, harama bulasanı taslarlar hem gunahların en buyugu zına hardıbına ılk fırsatta zıplarlar. Aynı kızı ıkı kısı bafılemekte ekstrası oluyor olayın. Yanlıs anlasılmasın, ıslama saygı duyuyorum. Gercekten ıyıye yonelten, hayatı dengeleyen bır deger. Ancak kendıyle celısmesı ve tutarsızlıkları sebebıyle ınanmadıgım bır deger, neyse..

    Ha hıkayenın gercek olmama durumu var bır de.. Hıkaye gercek degılse ve sen olayları bu kadar basarılı ozetleyebılen bır adam olarak bu ısı meslek olarak ıcraa etmek ısteyıp edemıyorsan sana ıs vermeyen kurumların dıbına koyım.

    Bence hıkaye gercek degıl, ulkenın gundemı bellı. Olası sonuc baslıga yazılmıs, ıslam gercegı tam anlamıyla kullanılmıs, genclerın mıdesızlıgı ozenle bastıra bastıra soylenmıs, asıl bomba olan olay "tecavuzcu baba"ya yer verılmıs. Ana tema basarılı, temayı cevreleyen olay orgusu basarılı. Hıkayenı duzenleyıp bır senarıstle konus derım. Tamda gundem buyken ınanılmaz derecede tutar bu senaryo. Bır dusun derım.
    ···
   tümünü göster