/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1576.
    +23 -1
    +nasıl geçti irem?
    -...
    +moralsiz gözüküyosun yardım etmek istiyorum.
    -...
    +en azından cevap versen , uzun zamandır konuşmadık.
    -kötü geçti.
    +diğer sınav daha önemli. zaten onlarda daha iyi sonuç alıyosun. moralini bozma lütfen toparlarsın.
    -bilmiyorum.
    +irem lütfen konuş benimle.
    -senin yüzünden kötü geçti bu sınavım aminoasit. haftalardır aklımdan çıkmadın. senden nefret ediyorum. sinirim geçmedi. sınava hiç konsantre olamıyorum. lyslerede böyle olucak. mutlumusun. hoşuna gittimi duydukların.
    +irem beni unut gitsin. geleceğini düşün. beni kafana takıp sınavlarının kötü geçmesin. benimle en azından 2.sınavlara kadar konuş , nefretini kus , ne istiyosan söyle ama sınavların kötü geçmesin.
    biraz nazlansada sınav çıkışı iremin moral bozukluğundan yararlanıp tekrar konuşmak için anlaştık. onunla hazirandaki sınavlara kadar konuşucaktık. içinde bana söylemek isteyip söylemediği bişeyler tutup kafasına takmayacaktı. yüzüme isterse küfür edip rahatlamasını istiyordum. herşeyi içine attığı için ilk sınavı kötü geçmişti.
    2 ay bu şekilde geçti..
    haziran ayına girdiğimizde iremle konuşmak istedim.
    +seni hayal kırıklığına uğrattım. adilik yaptım. çok pişmanım ne desen haklısın ama herşeye rağmen seni seviyorum. benim yüzümden sınavın kötü geçti ama bu sefer kötü geçmesine izin vermiycem. umarım 2 aydır bana tüm kinini kusmuşsundur. söylemediğin istersen küfür et , ama ne varsa söyle irem. içine atma hiçbişeyi. sınavlarına güzelce çalış. bu sınavı kazanıcaksın..!
    gözleri doldu , 2 aydır 1-2 kere sinirle bişeyler söylemişti ve eskisine göre daha mesafeliydi sadece. bunların dışında 2 aydır iyi bile davranıyordu bana. yine gülüp espriler yapıyorduk. o an belki bana sarılmak istedi ama yaptıklarımı düşünüp kendini tuttu.
    sınavlara girdik , haftada 1 sınavdı. 2-3 hafta sürdü ve en son sınavdan çıktıktan sonra irem aradı. buluşmak istedi. kafamda binbir düşünce geçiyordu. ya yine kötü geçmişse ve büyük bi nefretle gelecekse? benim sınavlarım ne kötü ne iyiydi. idare etmiştim en azından.
    sedayı gördüm. mini etek ve açık kıyafetleriyle rahatça çıkıyordu sınavdan. yaz geldiğinde fazlasıyla açılmıştı zaten. gibtiret diyip iremle buluşucağım yere gittim.
    çarşıda bi dükkanın önünde bekliyordum. iremi gördüm. 20 metre mesafedeydi ve koşmaya başladı. koşa koşa gelip yumruk atan kızmı olur dıbınakoyum? gel sakince istersen sopa al döv beni. bu düşünce bile geçti o an. ama yaklaştıkça kafam karışmaya başladı. yüzü gülüyor gibiydi. anlamadım bekledim..
    ve o muhteşem an gerçekleşti , caddenin ortasında irem bana sarıldı. sevinç kahkahaları atıyordu. üzerimden litre litre ter boşanırcasına bi rahatlama hissettim. sıkıca sarıldım. uzun zamandır yapmadığım bişeydi bu.bende gülmeye başladım
    +dur noldu kızım. iyi geçti dimi nolur iyi geçti de
    - iyi tabi , hele bugünkü en önemlisiydi süper geçti süper..
    iremi geri kazanma çabam o gün karşılığını buldu. aramız 3 ay sonra ilk kez bu kadar güzeldi ve konuşma şansı bulduğumuzda eskisi gibi olmaktan bahseder olduk.
    ona tekrar o dönem kafamın ne kadar karıştığını ve pişman olduğumu , onu ne kadar sevdiğimi anlatmaya çalıştım. inanmak ve güvenmek için zaman istedi. iremi bu saatten sonra kaybedemezdim , tekrar böyle olmuşken bırakamazdım..
    reyisin binlerinin ve iremin arkadaşlarının sınavları normal geçmişti , bazıları seneye kalıcak bazıları o sene gitmeyi düşünüyordu. reyis ilk sınavlardan sonra polis olmak için başvuru yapmış ve kazanma ihtimali çok yüksekti. sınavlardan sonra okulda balo vardı. genelde iyi geçenler katılsada , sınavı giblemeyen ortam arayan seda gibi tiplerde o gün ordaydı. erkekler standart , kızlar çoğu mini olucak şekilde elbiseler giydi. seda kırmızı mini bi elbise altına topuklu ayakkabısı giymiş aranıyordu. bikaç kere beni kesti sonra başka elemanlarla o gece dans etti. gecenin sonunda neler olduğunu bilmiyorum. biz iremle beraber katılıcaktık. henüz tekrar sevgili değildik ama onu bırakıcak değildim. iremde askılı renkli içimi açan çok güzel bi elbise giymişti. askılı , hafif sırt dekolteli , dizin 1 karış üstünde ,belinin inceliğini belli eden bi elbise. ayağında parlak bi halhal ve topuklu ayakkabısı vardı. beyaz teni harika görünüyordu. ayakları çok tatlı ,tertemizdi. o gece tekrar ireme aşık olmuştum. oturup sadece iremi izleyip gözlerim dolucak kadar aşıktım. öyle bi güzellik ve asaletti. o geceden çok önce okul bitmişti. belkide bi çok insanın birbirini son kez gördüğü gün olacaktı. ilginç bi sene geçirmiştim. reyis , selçuk , seda ,duygu hoca..
    bi çok şey öğrendim , bi çok şey yaşamıştım ama reyisin gizemini henüz anlamamıştım. bunu öğrenemeden o senenin bitmesi ve birbirimizi bidaha hiç görmememiz bi muamma olarak kalıcaktı.
    ama öyle olmadı , reyis bu hikayenin son perdesinde gizemini ortaya koyup kim olduğunu öğrenmemi sağladı.
    ---FiNAL ÖNCESi SON PART---
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster