/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1576.
    +25
    ---hikayenin esas bölümü bitmiştir. buradan sonrası daha az ayrıntılı ve hızlı bi şekilde ilerleyip sonuca doğru gidecektir.---

    duygu hoca şokunu üstümden atmaya çalıştım. okulda ve dışarda iremle sevgiliydim. sedayla ara ara telefonda konuşuyor ve mesajlaşıyor , okuldada yalnız kaldığımızda yüzyüze çok az da olsa konuşuyordum. bi süre böyle gitti. ilk dönem biteceği zaman iremle sarılarak , sedayla telefonda vedalaşıp 2 haftalık eski şehrimize tatile çıkmıştım.
    tatilde iremlede sedaylada telefonda konuşuyordum. sedayla o günün sonrasında telefonda arkadaşça ve havadan sudan , esprili şekilde kendimi kasmadan konuşmaya çalıştım. ara ara görüşme romantikleşmeye başladığında ki o boyuta getiren genelde seda oluyordu. beni sevdiğini ve özlediğinden bahsediyordu. iremleyse tam tersi şekilde konuşuyor ben ona özlediğimi söylüyordum. 2 haftalık tatil az aksiyonla bu şekilde bitti. döndüğümde iremle ilk görüşmemde sıkıca sarılıp öpüştük. 2 haftada ne kadar çok özlediğimi anladım. sedayıda özlemiştim. onunla geçirdiğim 2 günden sonra tekrar öyle bi durum olacakmıydı? ara ara duygu hocanın evine gidiyordum. gelişmelerden onlara bahsediyor ve yine fikirlerini alıyordum. bana ilişkilerini açıkladıkları için rahat olduklarından evde samimi davranıyorlardı , sarılıyorlar ve birbirlerini öptüklerine şahit oluyordum. irem ve seda üçgenindeydim. iremi seviyordum ve istiyordum. sedadan zamanında hoşlanmıştım ama soğumuştum. seda verdiği için kafamı karıştırıyordu. bana bi söz vermişti. onu tehdit eden kişiyle yada başkasıyla birlikte olmayacaktı. mart ayına geldiğimizde sınav stresi hissetmeye başladım. 1 ay kalmıştı üniversite sınavlarına. stresi üzerimden atmak için evin boş olduğu bi gün sedayı çağırdım. o iki günün sonrasında ilk kez birlikte olduk ve çok güzel geçmişti. sedayı uğurlarken
    - daha fazla istiyorum. uzun zamandır yapmadık özledim , dedi.
    +bende seni özlemişim.
    o akşam vakti sedayla tenha yollardan ilerlerken ara ara elimi tutup yürüyorduk. telefonu çaldı. ekrana baktı ve kapatıp cebine koydu. bikaç saniye sonra tekrar çaldı , tekrar aynısını yaptı. 3. çalışında ısrarım sonucu telefonu açtı. arayan sedayı tehdit edip eve çağıran binmiş. yarın yine gelmesini istiyordu. telefonu kapadı.
    sedayla plan yaptım. onunla birlikte söylediği yere gidecek ve çocuğun dıbınakoyacaktım.
    ertesi gün , apartman dairesinin kapısını ben çaldım. kapıyı 175-180 boylarında fit vücutlu , yaşıtımız bi eleman açtı. beklemediği bi hamleyle göğsünden tutup içeri ittim. kapıyı kapadım. çocuk nolduğunu anlamadan karnına bi yumruk geçirdim ve kıvranmaya başladı. hırpalayıp yere düşürdüm. yerde yüzüne yumruk ve karnına tekmeler atmaya devam ettim.
    +ben sedanın sevgiliyisim lan. bidaha o kızı tehdit edersen ananı avradını giberim. nerde o videolar göster.
    çocuğun hiç bi savunması kalmadığı için bilgisayarı açıp videoların dosyasını açtı. yaklaşık 30 tane video vardı. videoların tarihlerini bile yazmış. çocuğa küfürler edip silmesini istedim. çocuk tam videoları silecekken en son ne zaman yattıklarını öğrenmek istedim bi anda ve en aşağıdaki en son tarihli videoya baktım. 2 şubat 2012 ydi.
    bu tarih yarıyıl tatiline denk geliyordu. bi önceki videoda 27 ocak 2012 , bu da yarıyıl tatilindeydi. seda söz vermişti ama 2 kez bu çocuğun evine gelmiş. o an odasında bulunan yatağına yatmıştı. çocuğa sinirden 1-2 kez daha vurdum.
    +yarıyıl tatilindedemi tehdit ettin lan şerefsiz.
    -abi vurma nolur , tehdit falan yok yemin ederim. kız kendi isteğiyle geliyor.
    inanmak istemediğim için bidaha vurup
    +nedemek kendi isteğiyle lan şerefsiz.
    -abi ben ilk ayrıldığımızda tehdit ettim. o zaman zorla gelmişti ama ondan sonra ne zaman ev boş olsa yada arkadaşların evine çağırıyorum. kendi isteğiyle geliyor. huurnun teki zaten abi yemin ederim tehdit falan yok. inanmazsan videoları aç bak zorlamı yatmış altıma gör.
    artık çocuğa vurmuyordum. inanmazsak bak demişti. inanmak istemiyordum. yapmam gereken tek şey 2 şubat 2012 yi açıp sedanın tavrına bakmaktı. videonun küçük simgesinde pozisyonu görüyordum. 36 dakikalik bir videoydu. gerçekle yüzleştim ve açtım. videonun başında çocuk kameranın açısındaki kişiydi ve kamerayı yerleştiriyor arkada seda saçını düzeltip
    -bi kuramadın şunu hadi gel.
    +geliyorum yavrum.
    ileri sardım. duyduklarım karşısında donakaldım. zorla ve tehditle orda olmadığı açıkça belli şeyler vardı. zevkten inleme seslerinin ve kahkahaların yanında , daha hızlı hadi gibi sözler sedanın ağzından dökülüyordu.
    bi süre ekrana bakakaldım ve şaşkınlıkla izlemeye devam ettim. en sonunda videoları sildirtmeden evden çıkıp gittim. sedayı arayıp tenha bi köşeye gelmesini istedim. geldi.
    +huurnun tekisin seda , gibtirgit bundan sonra ne tak yersen ye benden uzak dur. iremin tırnağı olamazsın
    -noldu aminoasit neler oluyo
    + ben tatildeyken 2 kere daha o binle yattığını öğrendim. videoların tarihleri var.
    -(ağlamaya başladı) tehdit etti yine ne yapabilirdim. seni çok seviyorum dinle nolur
    +sus be yeter. tehdit ettiği içinmi inleyip kahkahalar atıyordun videda. uzak dur benden bundan sonra ne tak yersen yersin umrumda değil. senin yüzünden sevdiğim kızı bırakmayı düşündüm be gibtirgit.
    oradan üzerimden bi yükü atıp rahatlamış şekilde ayrıldım ancak akşam iremden ayrılıyoruz telefonuna kadar..
    saniyesinde seda ireme telefon edip , aramızda geçenleri anlatmış kız telefonda hıçkırıklarla ağlayarak
    -seni sevmiştim. güvendim. sen ne yaptın.? bi huur yüzünden herşeyi bitirdin. git artık ne yaparsan yap onunla arama beni bidaha bitti herşey aminoasit. mahvettin duygularımı. kendine iyi bak..
    kız onu aldatmama rağmen bana olan sevgisinden ne beddua ne küfür etmişti , ağlayarak istemesede yapması gereken şeyi yaptı ve ayrıldık. cevap bile veremedim.. sonrasında uzun bi mesaj attığımı hatırlıyorum. bi işe yaramadı tabi. hayatımda ilk defa bi kız için yürekten ağlamıştım. sevdiğim ve beni seven kızı kaybetmiştim. anlık zevk için onu aldatmıştım. deli gibi pişmandım. o gün zamanın geriye dönmesi için herşeyimi vericek durumdaydım. sedayı arayıp gelişigüzel sinirimi atmak için küfürler ettim.
    -intikam almıycağımımı sandın. öyle sokakta aşağılayıp gitmek kolaymı.. ben üzülüyosam sende üzülüceksin ama üzüntün geçtiğinde buluşmak istersen eve gelirim (gülerek) diyip gerçek bi huur olduğunu bi kez daha kanıtlamıştı. soluğu duygu hocamda aldım.
    o gecede duygu ablam ve sevgilisi deniz abladan ortak bi fikir çıkmıştı. üstüne gitme , bidaha hata yapma , pişman olduğunu ve yalnız olduğunu hissettir , kendini affettirmek için herşeyi yap.. iremi geri kazanmak çok zordu ama deniycektim.
    bikaç gün tekrar yalnız moda geçtim. okulda kimseyle konuşmuyordum. sınav zamanı geldiğinde herkes rapor alıyor , sınıfa kimse gelmiyordu. iremde almıştı ve sınav sonrasına kadar onu 2 hafta boyunca hiç göremedim. o ara sınavı hiç giblemeyen seda gibi 3-5 tembel kişi geldi sadece. sınıf çok azdı. seda bi gün yanıma gelip hal hatır sordu. giblemedim. karşıya bakıyordum. cevap bile vermiyordum.
    -tripliyiz heralde hala.
    -hmm. özlemedinmi beni?
    -ben özledim.
    -beni tehdit eden çocuklada (!) buluşuyorum ama istersen görüşebiliriz.
    -iremimi düşünüyosun..
    -o salak için mi bu depresyon ?
    diyince tepem attı ve bunu omzundan ittim , düşmedi ama yalpaladı.
    -gerizekalı, iyi oldu diyip uzaklaştı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster