/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1576.
    +18
    Duygu hocayla kütüphanedeki arşiv odasından sonra bikaç kez daha oturup konuşmuştuk , ona iremden bahsediyordum. duygu hoca bana kendi hayatını anlatıyordu. gerçekten arkadaş gibiydik ve birbirimize güvenmeye başlamıştık. benden büyüktü ve tecrübeliydi. o hafta içi salı günü ilk dersinin olduğu gün onunla bu konuyu konuşmaya karar verdim. ders çıkışı yanına gidip
    +hocam arşiv odasına ne zaman gidersiniz bugün?
    -bugün gitmiycem aminoasit.
    +konuşmak istediğim sizle dertleşmek istediğim bi mevzu vardı.
    -kız meselesimi ? (gülerek)
    +evet hocam hemde 2 kız..
    -hmm sedamı iremmi diye kafan karıştı
    +öyle hocam bildiniz ama biraz daha karışık.
    -akşam eve gel istiyosan evde rahatça konuşalım.
    +olurmuki hocam?
    -olur olur , okulda konuşulcak gibi değil demekki
    +tamam hocam haberleşiriz.
    o akşam duygu hocanın evine gittim. kapıyı açtığında üstünde bol bi tişört ve altında şort vardı. içeri girdim. bi kadın daha vardı içerde , arkadaşıydı sanırım. onun üstünde askılı body ve mini dar bi şort vardı. 27 28 yaşlarında 170 civarı bi bayandı. vücudu ve yüzü güzeldi ama konu o değildi. arkadaşı olan bu bayan neden böyle ev halindeki diye düşünmedim hiç. deniz ablayla beni tanıştırdı.
    -denizcim bu aminoasit , okuldan öğrenci arkadaşım. bi olayımız varda onu konuşucaz sana bahsetmiştim.
    -meraba aminoasit (gülerek)
    +memnun oldum deniz abla
    ben ilk başta çaktırmadan yalnız konuşmayı ima ettim. bu kadın nerden çıkmıştı şimdi. duygu hocaya bile anlatırken utanacağım şeyleri bu kadınamı anlatacaktım.
    -hiç çekinme aminoasitcim deniz benim en yakınım , hem o da sana fikir verir dedi ve ikna etti beni.
    1-2 çaydan sonra , lafı fazla uzatmadan sedanın geçmişinden başlayıp yılbaşına kadar olan herşeyi başlarda utansamda , olgun karşılayıp huur gülüşü atmadıkları için herşey normalmiş gibi ayrıntısına kadar anlattım ve sonunda ekledim. iremi aldattım ama seviyorum , sedayla çok farklı şeyler yaşadım. kafam çok karışık duygu abla iremmi sedamı? ne yapıcam ben?
    o gece uzun uzun ikiside konuşup bana fikir verdiler. gecenin sonunda çıkan fikir iremle devam edip , sedanın tavrının ne olacağıydı , ona göre kararı ben verecektim.
    -eğer seda tekrar o çocukla yada başkasıyla yakınlaşıp bişeyler yaşarsa o kızla kesinlikle düşünme bile. ama pişmansa ve seninde kalbin ona dönerse karar senin , seçim senin. dediler. mantıklı gelmişti. bunu uygulayacaktım. sedayada söylemiştim eğer o çocuk tekrar tehdit ederse bana haber verecekti. icabına bakacaktım. onu hallettikten sonra tekrar birileyle birlikle olursa kafamı karıştıran şeydi. onun dışında ibre sedaya doğru dönmeye başlamıştı. bu esnada amerikan mutfaktaki deniz abla kahvesinde süt isteyip istemediğini sordu duygu ablaya.
    -sütlü olsun aşkım.
    önce duygu hocamla sonra arkadaşıyla gözgöze geldim
    + !!!
    ergen kızlar birbirlerine aşkım derlerdi , bunu duymuştum ama bu yaştaki kadınlarrdan garip gelmişti. deniz abla tebessüm edip , duygu hocama
    -canım aminoasit o kadar güvenip herşeyi anlattı , bence sende söyleyebilirsin.
    duygu hocam onaylayıp gülümsedi.
    noluyordu dıbınakoyum. neyi anlatacaktı bana derken
    +hocam?
    -deniz ablan benim sevgilim.
    +abla çok şaşır.. (gülüyorum) kafam karıştı.
    -kafanı karıştırıcak bişey yok canım. koca çocuksun anlayabilirsin.
    +tamam anladımda şaşırdım.
    -eşimle beraberken onunla mutlu olmadığımı anladım ve boşanma kararı aldım. boşanma sebebim erkeklerle olmayacağını anladığım için oldu. birlikte olamadım onunla. sonra internetten deniz ablanla tanıştık. aynı şeyleri hissediyomuşuz ,arkadaş olduk. şimdide sevgiliyiz..(tebessüm)
    +anladım ablacım , kötü gözle bakmıyorum sana yanlış anlama biraz şaşırdım sadece. yoksa saygılıyım kesinlikle.
    -şaşırman normal canım , sen o kadar güvenip anlattın herşeyi , seninde bilmende sakınca yok.
    o gece duygu hocanın evinden ayrılırken kendi sorunumla ilgili ne yapacağımı belirlemişken coğrafyacı duygu hocanın lezbiyen olduğunu öğrenerek ayrıldım.. hayat çok garipti dıbınakoyum..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster