/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1576.
    +24
    ertesi gün kalkıp güzel bi kahvaltı hazırladım kendime. bol proteinli bi kahvaltı. babamlar pazar akşamı dönecekti. sabah sporundan sonra bilgisayarda oyun oynadım. öğlene kadar takıldım. biraz iremle telefonda konuştum o gün yılbaşıydı ama kutlamıycaktık bi plan yapılmamıştı. bütün gün evde durdum , markete gidip geldim. akşama doğru kapı çaldı. beklediğim gibi sedaydı.
    -ben geldiiim (gülerek)
    +hoşgeldin geç içeri.
    -süprizlerimle geldim (gülerek)
    yanağından öpüp içeri aldım. şortum ve üzerimde tişörtüm vardı. seda montunu çıkardı. altında dar pantolon , üzerinde kazak vardı. ne yapıyorduk dıbınakoyum? sevgilim vardı benim. seviyordum onu. fiziği daha iyiydi. daha önce yolu verdiğim bi kızı şimdi eve almış sevgili gibi takılıyordum. birazdan neler olacağıda belliydi. sıcak oldu diyip kazağını çıkardı. beyaz askılı bodysi vardı. göğüslerini belli ediyordu ama fazla aldırış etmedim. zaten dün herşeyi görmüştüm. birazdanda görücektim. karnın açmı diye sordum değilim seni özledim dedi. mutfakta bi süre sıkıca sarılarak öpüştük. film izlemek istedi. bilgisayardan notebook diye bi filmi seçip tv ye bağlayıp sarılarak sevgili gibi izledik. seçtiği film bizi anlatıyor gibiydi. başlarda sevgiliyken sonra ayrılan bi çift , aradan yıllar geçiyor tekrar bir araya geliyorlar ve birbirlerine dayanamayıp sevişiyorlardı. işin garibi filmdeki kadın tip olarak sedaya benziyordu. sonlardaki sevişme sahnelerinden sonra bana dahada sarıldı. dokunmaya başladı. birbirimize dokunuyorduk. filmi bitirmeden odama geçtik. süprizinide orda gösterdi. çantasından gülerek bişey çıkarıp
    -bunu kullanırsan daha uzun sürer mükemmel bi akşam geçiririz aşkım.
    kız bana geciktirici sprey almış dıbınakoyum. bi önceki gün kısa sürede geliyordum. sedanın bazı dediklerini yaparak daha uzun sürüyordu ama yinede kısaydı. 2-3 kere gelmiştim. sprey iyi olacak gibiydi. 2.süprizini söyledi , o akşam yılbaşıydı.
    -annemlere arkadaşlarımda kalıcam dedim. bu akşam burda kalabilirim (gülerek)
    şaşırdım ama hoşuma gitti. yılbaşına sedayla giricektim.. zamanı geldi ve dünkü gibi yakınlaşmaya başladık.o akşam bi öncekinden mükemmel geçti. daha tecrübeliydim ve sprey sayesindede korkmadan daha ne yaptığımı bilerek davrandım. daha erkeksiydim. sert davrandım. ani hamleler vs. onunda hoşuna gitmişti ve en güzel anlardan birinde bi yandan öperken bi yandan ilişki içerisindeyken kulağına şunu söyledim.
    +benimsin
    -seninim
    hayatımda ilk kez iremi öperken aşkı hissetmiştim , iremin fiziği daha iyiydi ve daha fazlasında kanatlanıp uçardı. şuan sedayla ruhum çoktan seyahata çıkmış uçuşuyordu. üstelik sevmiyordum bile. yorulduğumuzda benim kıyafetlerimi giyip evde geziniyordu. benim baksırım ve tişörtümle.. yemek yedik , karnımızı doyurduk , tv izledik. hiç geçmişle ilgili konuşmadık , sadece anın tadını çıkardık. sonrasında tekrar odama geçtik. hayatımın en güzel uykusunu çekerken o gece 2012 ye sedayla girdim. yumuşacık tenine sarılarak uyudum. sabah bi ara uyandığımda gördüğüm manzarayla öldümde cennetemi düştüm diye kendime sordum ama gerçekti. saçlarını ve tenini okşadım. son saatlerimizdi ve sabahada güzel bi şekilde başladık. son 2 gün içerisinde bu kadarı fazlaydı , insanı çok yoruyordu. kahvaltı yaptık ve beraber duş aldık , hayatımın en güzel 48 saatini geçirmiştim ve artık gitme zamanıydı.
    bana bundan sonra ne olacağını sordu. sonuçta irem vardı. beni hala sevdiğini , aşık olduğunu söyleyip durdu 2 gün boyunca. ben ona hiç seni seviyorum demedim. söze giren ben oldum
    +seda çok güzeldi bu 2 gün. bana yalan söylemeden herşeyi anlattın sana teşekkür ediyorum. bende sana yalan söylemiycem. hayatımın en güzel 2 gününü geçirdim. mükemmel şeyler yaşattın bana ama iremi seviyorum. bundan sonra ne olacağını gerçekten bilmiyorum ama şimdi kalkıp ondan ayrılamam.
    -tamam onunla sevgili kal ama beni silme , ara ara konuşuruz. eğer pişman olmazsan devamda ederiz bunlara , sonra kararını verirsin. seni seviyorum. tekrar korkmadan elini tutup dolaşmak istiyorum.
    +tamam konuşuruz falan ama kararıma saygılı olucaksın. beni yargılamıycaksın. iremle devam etmek istiyorum dersem buna itiraz edip kavga çıkarmıycaksın , bu yaşadıklarımızı anlatmıycaksın. bunları bekliyorum senden.
    -tamam sen nasıl istersen.
    sedayı kimseye görünmeden evine yakın bi yere kadar bırakıp geri döndüm. iremi aradım. özlediğimi söyledim , halini hatrını sordum ve akşam buluşmak istedim. iremle buluşup biraz vakit geçirdik. sinemeya gidip ona sarılarak film izledim. film duygusal değildi ama sarılmak istiyordum. bi ara iyimisin sen moralinmi bozuk diye sordu. moralim bozuk değildi , yaptığım şeyden sonra kendimi iyi hissettirmek için bunu yapıyordum. ona olan sevgimin bitmesini istemedim. ayrılırken ireme sıkıca sarılıp öptüm. seni seviyorum diyip eve bıraktım. dönüşte kürt mesutları gördüm ve giblemeden önlerinden geçip gittim. ne yapıcağımla ilgili düşünmem gerekiyordu ama tek başıma bu kararı almak zordu. birisine ihtiyacım vardı. kendimden büyük birine. aradığım kişinin Duygu Hoca olduğunu düşündüm..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      madem seda rachel mcadams'a benziyor, bu irem'in barbara palvin falan olması lazım amk.
      ···
   tümünü göster