/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1576.
    +25 -1
    -gürhanı gerçekten seviyodum doğru. daha iyi bi okul tutmasına rağmen onun için bu okulada geldim o da doğru. bende sevilmeyi hakettiğimi düşünüyorum. sevildiğimi hissetmek istedim ve birkaç kıskançlık yarattım ama kimseyi dövdürtmedim. hepsi başkalarının gazlarıyla ve onun kıskanmasıyla oldu. en sonunda soğudum , sevmediğimi farketmeye başladım, ondanda bişey görmüyordum , zaten o ara sinem diye bi kızla konuşmaya başlamıştı. bitmişti zaten sadece bitti dememiştik. gürhan olayı bu kadar , abartıcak bişey yok. ilk zamanlar seviyodum ama sonra bitti yani. sonrasında 2 kere başka okuldan kişilerle çıktım onlarda doğru , ilkinde o ara kafam karışıktı , şuan pişman olsamda bişeyler yaşadım. belki merakımdan, bilmiyorum zaten pişmanım keşke olmasaydı. birkaç kere onunla birlikte oldum, beni gerçekten sevmediğini , amacının farklı olduğunu anladım ayrıldım. 2. çocuktan biraz hoşlanmıştım ve güvenmiştim. bide sevgili olduysak bu normal bence , sonuçta sevgilim. beraber olmamız, bişeler yaşamamız normal gözüyle bakıyorum. önceki çocukta kızlığımı kaybedincede daha cesur davrandım ve onunlada yaptım. kendi isteğimle onunla 2-3 kere boş bi eve gittim. onlardan pişman değilim. hoşlanmıştım , güvendim, hoşumada gitti yalan söylemiyorum. sonra kendi okulundan bi kızla takılıyomuş o ara , aldatıyomuş beni. ayrılmak istedim. ayrılamazsın dedi. videoları gösterdi. videolarda o şeyler vardı. aileme yollamakla tehdit etti. korktuğum için onunla istemesemde buluşmaya devam ettim.
    +ne zamana kadar ? benimle sevgiliyken hiç gittinmi?
    -gittim. en son 3-4 gün önce yanındaydım. ayda 1-2 kere gelmemi istiyo , bende gidiyorum.
    duyduklarım iremin anlattıklarıyla aynıydı , yalan söylemiyordu. bütün dürüstlüğüyle bana herşeyi anlattı. sedaya bakış açım neydi bilmiyorum. bi yanda irem vardı , seviyordum onu. tekrar söze başladı.
    -irem senle beni kıskanıyodu , o yüzden onla sonra diğerleriyle ilişkimi kestim. bizi kıskanıyodu ayrılmamızı istiyodu. gözü vardı hep sende. aldıda işte ne yapabilirimki o kazandı. gözünde ben kötüyüm o iyi. yaptıklarım kötü biliyorum. hatada diyorum zaten. hala yapıyorum ama tehdit ediyo beni başka çaremmi var?
    +haklısın ama bilmiyorum kafam çok karıştı.
    -seni çok sevmiştim. elimden bişey gelmiyo ama hala seviyorum. keşke herşeyi düzeltebilsem. hep haketmeyen kişilerle yaşadım en güzel duyguları. seninle yaşayamadım. onlar olmasaydı bi aşkımız olabilirdi. seninle yaşamak istediğim çok şey oldu ama herşey bitti malesef.
    seda yatağımda karşıma oturmuş , anladığım kadarıyla devam etseydik onlarla yaptığı şeyi benimlede yapacağını söylüyordu. ev boştu , odamdaydık ,dışarısı soğuktu , kanımız kaynıyordu. şeytan kulağıma fısıldamaya başladı. bi yandan irem.. kafam karmakarışık.. ne yapıcaktım? doğru olan bi an önce onu evden yollamaktı. sevgilim vardı. irem vardı. doğru olan şeyi biliyordum ama her zaman doğruyu yapmayız ,insanız ve hata yaparız. hayatımda bu kadar baskı hissettiğimi hatırlamıyorum. seda bu esnada gözlerime bakıyordu ve susmuştu. kafamın karıştığını anlamış gibiydi. olumlu bi tepki bekliyor bi yandan kafamı dahada karıştırmaya çalışıyordu. bacak bacak üstüne attı. nefes alışverişim hızlandı. sedaya baktım. hadi gel artık der gibi bakıyordu. yerimden 1 saniye kalkıp üstüne gitsem freni patlamış yokuş aşağı inen araba gibi gidicektik , büyük bi hızla gerisi gelicekti. ikimizde bunun farkındaydık ve karar bekleniyordu. benim kararım.. seda oturuşuyla bakışıyla kararımı etkilemeye çalışıyor , bense doğru olanı aklıma getirip kendimi dizginliyordum. bütün bu satırların süresi sadece 15 20 saniyelik bi süreydi. bütün doğrular , yanlışlar , zevkler o 15 saniye içerisinde yoğun bi düşünce baskısıyla zihnimi kaplamıştı.. kafamın içinde filler tepişiyordu. seda karşımda..
    ...
    sedanın gözlerine baktım ve kazanan şeytan oldu. yaklaşıp uzun zamandır öpmediğim dudaklarına yapıştım. omuzlarından sertçe bastırdım , yatağa sırt üstü uzandı. sağ elimle sol göğsünü tuttum. (bu kısım cinsel içerik olduğundan hikayeye dahil edilmemiş okuyucuların hayal dünyasına bırakılmıştır )
    şeytana uymuştum. sedayla zamanında yaşamadığımız şeyi yaşamıştık. hemde birlikte değilken ve benim iremle sevgiliyken. iremi aldatmıştım. hayatımda yaşamadığım bi hazzı , zevki yaşadım. seda tecrübeliydi. hatta beni yöneten o oldu. herşey bittiğinde göğsüme yatıp yatakta uzandık. onun yumuşak göğüsleri artık yanlışlıkla elime değmiyordu. tenime temas ediyordu.
    -iyimisin
    +iyiyim sen
    -çok mutluyum. ilk kez aşık olduğum insanla yaptım bunu. duygularımı anlatamam.
    +benimde duygularım çok güzel. çok farklı hiç hissetmediğim bişey oldu bu. bambaşka , rüya gibi.
    -(gülüyor) yarında gelmemi istermisin?
    haftasonuda ev boştu. şeytana uyup uymamak böyle bişeydir. ya uymazsınız yada 1 kere bile uyduğunuzda devdıbını istersiniz. o akşam duşunu bizim evde aldı. aşkım diye hitap ediyordu. ben artık ona aşık değildim ama yaşadığım haz , bana yaşattığı o zevk.. tarif edilmez bişeydi bu. ferre izleyip sıvazlamaktan çok farklıydı. bütün vücudunuz ve onun bütün vücuduyla bi bütünleşme hazzın hissedildiği harika bişeydi. akşam olup hava karardı , hediyesini verip dudaktan bi öpücük verip evden ayrıldı. hediyesini açtım. çavdar tarlasında çocuklar kitabıydı. bunu sedayla kütüphanede aramış bulamamıştım. parayla gidip satın almış..
    üzerimde bi şaşkınlık ve sersemlik vardı , tabiki birazda yorgunluk. dolaptan bişeyler atıştırdım. duş aldım, biraz rahatlatmıştı. iremden gelen mesajlara yorgunum erken yatıcam diyerek geçiştirmiştim. o gece üzerimden büyük bi yük kalkmış boşalmış(!) gibi hissetmiştim. bütün stresim bitmişti ve güzel bi uyku çektim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster