/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1576.
    +20
    salonda yoktu , kendi odama geçtim , odamda ayakta etrafı inceliyordu
    +nasıl buldun odamı?
    -çok güzel , kitaplar.. basketbol topu , dambıl, spora çok meraklısın belli..
    -kapıdaki şey ne?
    +barfiks çekmek için o gösteriyim bak.
    3-5 barfiks çektim. bende istiyorum diyip güldü. ama gücüm yokki nasıl yapıcam diyip benden cesaret istedi , yaparsın diyip getirdim kapının ağzına , yukardan tuttu çubuğu , bi yandan gülüyordu
    +kendini yukarı çek
    -yaa yapamıyorum (kahkaha atıyor) çekemiyoruuuuum.
    +o an kalçasının biraz alt tarafı, bacaklarından tutup yukarı ittim. iterken ellerim bacaklarında , kollarım kalçalarına değiyordu. yumuşaklığı hissediyordum , başım belinin biraz üstünde saçının kokusunu alıyordum. yukarı kaldırdım. çekildim , sedaya baktım. dizden bacaklarını kırmış havada asılı kalmıştı , gülmekten öldüm, oda gülüyordu.
    -ya gel kurtar beni
    +atla aşağı bişey olmaz 10cm zaten
    -korkuyorum tut beni
    yine arkadan yaklaşıp kalçasının alt tarafından kollarımı kenetleyip yavaşça indirdim. bu esnada aramızda mesafe çok azdı, yere indirdim. kalçası tam inerken geriye itip bana sürtündü. itmesede zaten değiyordu ama biraz geri çıkarınca yumuşaklığı fazlasıyla hissederken o da sertliği hissetmiş olmalı. yeni indirdiğim için kollarımla ona belden sarılmış gibiydim ve kalçasıyla temas halde.. az önceki gibi bikaç saniye donakaldık. şeytana uysam seda razıydı bunu biliyordum.
    +kahveler hazır
    -tamam geçelim
    fırtına öncesi sessizlik gibiydik. ben getiririm diyip neskafeleri odama getirmeye gitti , bende kendimi toplamaya çalıştım. ben tekerlekli sandalyeye oturdum , seda yatağıma geçti.
    iremin anlattığı herşeyi tek tek ona anlattım. neler söyliyeceğini merak ediyordum. anlatmaya başladı..
    ···
   tümünü göster