/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1576.
    +30
    intikamımın alınmasıyla rahatlamıştım ve yaralarımda daha hızlı iyileşiyordu, intikamımı reyis almıştı , reyis neden benim meseleme burnunu sokup yardım etti diye değil daha çok neden bu kadar saygı gördüğünü merak ediyordum ama aklım bi yandan iremdeydi. bana şefkatle yaklaşmıştı, sürekli bişey isteyip istemediğimi sorması annemden bile görmediğim ilgiyi göstermesi inanılmaz hoşuma gidiyordu. zütünün yanında bu kızın kalbininde iyi olduğunu görmüştüm.3-4 gün sonra çok küçük izler kalmış , olayın izlerini iyice atlatmıştım. bu sürede seda bana olan umursamaz tavrını sürdürüyordu ,o da irem ve benle olan kavgalarının izlerini atlatmışa benziyor , sürekli telefonda biriyle gülerek konuşuyor sürekli mesajlaşıyordu , seda yine birini bulmuştu kesin. artık birbirimizin yüzüne bile bakmıyorduk ama onunla aramızda ileride tekrar bişeyler olma ihtimalide az değildi. herşeyin bittiğini düşünmüyordum.
    iremle olan ilişkim gayet iyiydi , daha hiç öpüşmemiştik , kalçasını avuçlamamıştım , frikik vermeye çalışmıyordu ama onun duruşu bile yetiyordu , göğüslerinin altına kollarını koyup büyük göstermeye ihtiyacı yoktu , yüzyüze konuşurken bile kazağının sardığı vücudundan patlayacak gibi dimdik duran göğüsleri herşeye yetiyordu.bi gün ayrıldığımızda sarılırken göğüsleri kendi vücudumla onunki arasında sıkışmıştı , hava yastığı gibiydi. iremin kur yapmaya hiç ihtiyacı yoktu , put gibi dursa beni heycanlandırabilirdi ama çok iyi bi kızdı be dıbınakoyum onu sadece cinsel obje olarak görüp fantazilerime alet edemiyordum. çok iyi bi kalbi vardı, çok sıcak bi gülüşü.. bunu da akışına bıraktım..
    Artık okula , şehre alışmaya başlamıştım , sene başındaki diğer sınıftan 3 4 kafa çocuk halı sahaya çağırdılar , uzun zamandır futbol oynamamamıştım ama yetenekliydim , sırıtmazdım. Öylede oldu , sadece bileklerim hamlaştığından çalım atmakta zorlandım , onun dışında pas ve şutlarım iyiydi , 3 4 farkla kazanmıştık. Çıkışta terli şekilde evin yolunu tutarken sinemle karşılaştım. Reyisin yanına gidiyormuş , naber nasılsınlardan sonra sohbet kitaplara geldi. Okuyormusun hala dedi.
    +tabiki , aylak adam diye bi kitap okuyorum bu aralar
    -oo yusuf atılgan..
    Bu kız gerçekten kültürüydü , boyu biraz uzun 173 174 gibiydi. Reyisle buluşucağı yere yaklaştık ve ordaydı , bizi görünce kötü bi tepki vermedi. Bizde aminoasitle kütüphaneden tanışıyoruz yolda karşılaştık diyip emin bi şekilde lafa girdi. Birbirlerine güveniyorlardı hiç sıkıntı olmadı , bende tokalaştım reyisle ve yarın sinemin doğumgünü istersen sende iremi al gel diyip benide davet etti. Bi kez daha şaşırdım ve iremle konuşunca haberleşiriz diyip yol aldım. Akşam sorduğumdada gidelim dedi. Reyis ve ben sevgilerimizle bi akşam geçirecektik..
    Ertesi akşam canlı müzikli bi kafede buluşup doğumgününü kutladık , pasta kesildi. Sade giyinmiştim , siyah pantolon üstüne beyaz tişört , aksesuar olarak 1 2 sade bileklik.. irem herzamanki gibi oturduğunda kalçasını yanlardan taşıracak bi pantolon ve dar bi kazak. Tüm vücut hatları belliydi. Saçlarını salmış ve hafif dalgalıydı. Dudaklarıma kırmızı rujunu yine sürmüştü. Slow parçalar çalınmaya başlandığında kızlar bize yaslanmaya başladı ve bizde arkamıza yaslanıp müziği dinliyorduk. Bikaç dakika sonra reyisle sinemin öpüştüğünü gördüm. iremse başını göğsüme yasladı , sağ kolumu omzuna atıp sarıldım, kendi başımı onunkinin üstüne koyup o güzel kokulu saçlarını.. huzuru kokuyordum adeta. Bi yandan ortamıda bulmuş kızı kollarımın arasına alıp sarılmışken öpüşmenin zamanı geldi dedim. Omzuna attığım sağ elimle onun sağ elini tutuyordum , sonra yanağını okşamaya başladım , yumuşacıktı. Konuşurken kısık sesle konuşuyordum. Bütünleşmiş gibiydik. Parnaklarımın tersiyle boynunada hafifçe okşarcasına sürtüyordum. Boyundan böyle temaslardan çok hoşlanırlar ve huylanırlar. Arada saçıyla oynayıp okşadım , saçlarıyla oynanmasınada bayılırlar. Sağ elimle boynunun altından hafifçe kaldırdım ve yüzyüze , gözgöze. ,el eleydik. yüzü çok güzeldi , zütü güzel kızların yüzünden çok zütüne bakarız ama bu kızın o kadar güzel bi kalçası olmasına rağmen saatlerce yüzünü izleyebilirdim. Bacak bacak üstüne atmıştı , sol elimle çenesinin altından nazikçe tutarken baş parmağımla dudağınıda hafifçe okşadım. Kıpkırmızıydı. Gözleri yeşil , teni beyaz.. artık zamanı geldi diyip yavaşça dudağına gözlerimi kapatarak eğilip 3-4 saniyelik güzel bi öpücük kondurdum. Sedaya uyguladığım taktiğin aynısını yapıp geri çekildim ve tepkisine baktım. Eğilirken derin bi nefes almıştı , o 3-4 saniyenin hazzını almak için nefes alıp vermemiş , tutmuştu. Kafamı geri çekerken gözleri daha yeni açıyor ve tuttuğu nefesini gözlerime bakarak verirken kabaran göğsüde yavaşça indi. Göz gözeydik , bakışları.. hala anlatmakta çok zorlandığım bi şekilde bana bakıyordu. Masumca , huzurla , tatlılıkla , istekle , mutlulukla.. bi sürü kelime var ama sanırım o anki bakışlarını tek bi kelimeye sığdırabilirim. Aşkla..
    Gözleri aşkla bakıyordu , çok etkileyiciydi. Tekrar eğilip 1-2 dk daha öpüştük. Aşkı hissediyordum. ilk öpüşmemizde bu kadar aşkı hissettiysem daha fazlasında ruhum kanatlanıp uçardı..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster