/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1576.
    +28
    4 tane 16-17 yaşlarındaki kekolar bilader hayırdır napıyosun burda dediler.
    her ne kadar kavgadan korkmasamda 4 kişiyle baş etmenin kolay olmayacağını bildiğimden rahatsız olmayacakları ama geri viteste atmış gibi olmayacağım cevaplar vermem gerekirdi.
    +arkadaşımı bıraktım dönüyorum şimdi kardeşim noldu neden sordunuz?
    -seni kızla falan gördükte baya yanyana samimi , sokak ortasında yakışıyomu bilader?
    +kız arkadaşımı öperken sizemi sorucam kardeşim?
    -bu mahallenin namusu var, çocuklar var akıllı olcaksınız , utanmasan kızı domaltıp gibicen burda lan
    (bu cevaptan sonra bunları niyeti anladım ve geri vites yapanı gibsinler diyip)
    +istersem giberim lan senmi karışacaksın dıbınakoduğumun evladı.
    bunu dedikten sonra geri dönüşü olmayan yola girdik.
    belliki kanı kaynıyo düzeni bozup yanındaki çelimsiz fırlamalardan biri bana hızlıca vurmak için yaklaştı, zidane'ın leverkusene şampiyonlar ligi finalinde carlosun ortasına gelişine vurduğu vole gibi çenesine koyduğum yumrukla yere indirdim. kavganın sonuna kadar kalkamadı o bin. diğerleri biraz daha tedbirli şekilde etrafımı sardılar. tamam kavgadan korkmam ama brucee lee de değilimki dıbınakoyum birini tutarken diğerini döveyim , hamle yapmalarını bekledim sadece. sürekli etrafımda dönüp birinin yapacağı şeye karşılık vermeye çalışıyordum , 1.sn geç kalsam ondan yiyeceğim darbeyle diğerleride saldırıp ebemi gibebilirlerdi. ilk başta açık olan mesadeyi yavaş yavaş daraltıyorlardı , o esnada bi tanesi daha hamle yaptı ve anlık bi refleksle çok şiddetli olmayan bi tekmeyi karnına geçirdim. 2 sini indirdim diye sevinirken biraz afalladıktan sonra tekrar 3 lediler etrafımı. gibeyim böyle mahalleyi 1 tanemi insan evladı geçmezde kurtarmaz ki diyordum içimden. en sonunda arkamdaki bini kaçırdım ve bacağıma bi tekme attı , dizüstüne düştüm. diğer 2 si aç köpek gibi yaklaşırken o ilk başta konuşan atarlı binin gibine doğru bi yumruk attım. zaten dayak yiyeceğim belli olmuşken en son saniyede onada bi tane geçirdim ve o da biraz kıvrandı. arkamdaki boynumdan tutup arkaya düşürdü. diğeri tekmelemeye başladı. ilk yumruğu indirdiğim bin hala oturmuş sersemliği atmaya çalışıyordu üzerinden. çene hassastır sağlam koyarsanız kalkamaz kolay kolay. bikaç tane yüzüme yumruk yedim. zaten direncimde düşmüştü. en son küfür ve tehditler edip uzaklaştılar. uzun zaman sonra ettiğim ilk kavgada sağlam dayak yemiştim. tek tesellim 2 sine zarar verebilmem oldu. kaşım açıldı , gözüm ve bikaç yerim morardı. bacağım bikaç gün ağrıdı sonra geçmişti. ertesi gün okulda irem olayı duyunca çok üzüldü , benimle daha çok ilgilendi. bana ilk o zaman canım benim ya gibi hitaplara başlamıştı. sonuçta sevgiliydik. bende ona tatlım diyordum. selçuk bini zütüyle gülüyordu. tenefüste reyis yanıma geldi ve olayı sordu. önemli değil kardeşim serseriler işte diyip geçiştirdim. ısrar etti olayın nerde olduğunu falan sordu.
    -aminoasit kardeşim söyle sen nerde olduğunu olayın , buraya yeni gelmiş arkası olmayan adamlara 4 kişi kim saldırdıysa bizde bi diş gösterelim diyince söyledim olay yerini.
    reyis binlere baktı , binlerden biri orada kürt mesutlar takılıyo onlar yapmıştır dedi. telefon numaramı istedi verdim reyise.
    okul çıkışı eve giderken telefon çaldı. reyis arıyordu..
    -aminoasit kardeşim dünkü yere gel bekliyorum dedi.
    10 dk lık mesafeyi hızlıca yürüyüp 5 dakikada vardım. dünkü 4 bin ordaydı , yanlarında reyis ve onun 3 bini. reyis söz aldı. dünkü 4 şerefsiz mum dökmüş gibiydiler.
    -bu arkadaşın adı aminoasit, bu sene yeni geldi , buranın çocuğu değil kız arkadaşını bırakıp dönerken siz namus bekçiliği yapıp 4 e tek daldınız bu çocuğa. şimdi bizde 4 kişiyiz. varmısınız 4 e 4 ?
    + yok gürhan abi ayıp ediyon.
    -o zaman adam gibi şimdi özür dileyin. sonra size 2 şer yumruk atacak.
    gururlarını eze eze istemeselerde kabul ettiler. bense yumruk atmayı kabul etmedim. reyis ısrar etti , vurmazsan akıllanmazlar dedi. o zaman indirdiğim 2 sinin dışındaki bu 2si birbirine vursun 2 şer tane dedim ve o gün o olayı kapatıp reyis ve binleriylede bi süre yürüyüp geri döndüm. binlerden birine
    +kimdi bunlar dedim buralarda pek kürtte yoktu
    -kürt değil zaten ya esmer olduğu için kürt mesut derler ona , kendi çöplüğünde öten bi horoz
    +gürhana neden hiç karşı gelmediler ?
    - 4 e 4 zaten giberiz biliyolar , hem gürhanı bu ilçede herkes tanır. kimse diklenemez.
    intikamım alınmıştı. rahatlamıştım. peki bu gürhan denen reyis muamelesi gören herif ne ayaktı? sene başından beri bu sorunun cevabını merak ediyordum ama kimseyede sormamıştım. o günkü olaydan sonra iyice buna kafayı takmıştım. bu kadar saygı görmesi ve ondan korkulmasını kıskanmaya bile başlamıştım belkide. ben böylelerine diklenmek , karşı durmak için vardım. sene başında karşısında durdum ama hoşgeldin demişti , şimdi ise dayak yediğim çocukları dize getirip iyilik yapmıştı. ben nasıl diklenecektim buna? bulunduğum yerde benden üstün birisini kabullenemiyordum. fırsatını bulsam ona kim olduğumu göstermek kendimi ispatlamak istiyordum ama karşısında olmak için bi nedende gözükmüyordu kendimi kai hiwatari gibi hissetmiştim. peki yanındamı olacaktım? yok artık dedim. ben yalnızım kimseyle işbirliği yapmam. reyisin dıbınakoyum dedim. neydi bu sır perdesi??
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster