/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1551.
    +40 -5
    soğuk bi aralık günüydü yeni bir sabah yeni bir hikaye başlıyordu benim için adeta. bi önceki günde fenerbahçeyi tt arenada 3-1 yenmiştik keyfime diyecek yoktu. kızlarla ilgili bu okulda işim rast gidiyordu. sedayla ayrılalı 1 hafta olmuştu , yeni sırasında tek başına eski arkadaşlarıylada takılmadan tek başına oturuyordu. kendini soyutlamış durumdaydı. derslere ilgi göstermiyordu , tek yaptığı iş benimle göz göze gelip bişeylerin mesajını vermek oluyordu. vermek istediği mesaj seni geri istiyorum ne olur eskisi gibi olalımdı. bakışlarındaki kin ve nefret daha masum bi hal almıştı. bi adım atmamı olumlu bişeyler yapmamı bekliyordu. bana dahada bağlanmıştı. ilk 2 derstete aynı durumdaydı fırsatını buldukça bana dönüp bakıyordu ve o anda onun ne tepki vereceğini çok merak ettiğim şey gerçekleşti..
    irem 3 ve 4.derslerde yanımda oturacaktı , bu esnada seda en ön sıradaki ineklerden ders notuyla ilgili konuşma bahanesiyle beni göreceği bi açıda dururken , irem defter ve kalemlerini toplayıp ayağa kalktı , o tarafa bakmıyordum. sedada bakmıyordu , irem bikaç adım attı , adım attığı yerde benden başka yanı boş olan yoktu ve naber diyerek yanıma usulca otururken sedaya bakıyordum. gözleri fal taşı gibi açılmış vaziyette inanılmaz bi şaşkınlık içerisindeydi. benim iremle hiç bi diyaloğum yoktu , yanıma oturması içinde bi samimiyet gerekirdi ve bu 1 hafta içinde ona hissettirmeden nasıl bunu yaptığımın şaşkınlığını yaşıyordu. en yakın arkadaşı eski sevgilisinin yanına oturuyordu. sedanın nefreti yeniden başlarken iremle olan samimiyetimde başlamıştı. seda gözleri karşıda aklı arkada kalmış şekilde sırasına oturup çaresizce kalakaldı.
    irem sol tarafıma oturdu , yine her zamanki alımlı hali , vücut hatlarını belli eden dar kıyafetleri üzerindeydi. vücudunu bana çevirerek sol bacağını sağ bacağının üzerine attı. sağ kolunu arka sıraya koydu. duruşu bile asildi. bu esnada gözüme bi detay çarptı , bi önceki gece mesajlaşırken birbirimizle ilgili konuşuyorduk. ona siyah saç , beyaz tenine kırmızı detaylar eklediğinde çok yakşır diye fikir belirtmiştim. şimdide dudaklarına sürdüğü ruj ve tırnaklarına sürdüğü oje kırmızıydı. bunun anlamı iremin aklında benimle sadece arkadaş kalmak olmadığıydı belkide. irem hem fiziğiyle hem karakteriyle daha olgun du ama o 2 ders boyunca bol bol güldüğünü sıcak davrandığını hatırlıyorum. sınıfta sadece kendi arkadaşlarıyla bu kadar sıcak görmüştüm , beni yeni tanıyorken böyle olmasını farklı yorumlamamam için bi neden yoktu. gülüşünüde çok yakından gördüm ve dişleri çok güzel gülüşüde iç ısıtan cinstendi. karakteri 10 numaraydı , fiziği zaten en çok dikkatimi çeken şeydi. bu kızla arkadaş kalmak aptallık olurdu , ondan hoşlanmıştım..
    ilk gün için iremle çok vakit geçirmedim , 2 dersten sonra kendi arkadaşlarının yanına döndü ama herşey güzel gitmişti 2 saat boyunca. sedanın kıskançlığı gözlerinden anlaşılırken çaktırmamaya çalışıyordu ama zamanındada iremin anlattklarına göre yeterince çaktırmıştı zaten.
    öğle arasına çıktığımızda herkes sınıftan bir bir çıkıyordu , sigaracı tayfa aralarında bozuklukları sayıp dalların yetip yetmeyeceğini konuşurlarken ayrıldılar , inek tayfa bahçede notlarla ilgili konuşmak için ayrıldılar , 3-5 kişi kalmıştı , sedada vardı , sınıftan yemek yemeğe inmek için çıktığımda koridorda yürürken seda arkamdan geldi ve 1 haftalık sessizliği bozdu..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Soğuk bir aralık günüydü, St. Petersburg'dan Moskova'ya giden bir trene binmiştim.
      ···
   tümünü göster