/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1551.
    +27 -1
    sedaya yolu vermiştim. zaten pek alışık değildim 2 kişilik yaşamaya , insanlara güvenmiyordum ve yalnızlığa alışıktım. kimseye eyvallah etmezdim. kimseye gerektiğinden fazla değer vermezdim. verirsen seni ilk onlar satardı , ilk o kız aldatırdı ilk onlar terkederdi. bunu biliyordum. duyguya yer vermedim ve sedaya yolu vermiştim..
    sonraki 1 hafta boyunca okulun ilk zamanlarındaki haline döndü seda. aradaki terk fark bu sefer karşısında tanımadığı farklı bi çocuk değil , ona aşık olduğunu söylediği , dudağından öptüğü, sevgili olduğu, bi geçmişi olan ve onu hiç dinlemeden terkeden bi çocuk. benden nefret ediyordu. gözgöze geldiğimizde gözlerindeki kini görebiliyordum. laf sokmuyordu bunun ona bişey kazandırmayacağını bildiği için. susuyordu , yaptığı tek şey bakmaktı , nefretle bakmak.. ama bakışlarının altında gizlediği diğer hisleride görebiliyordum. bana aşıktı , bağlılığı artmıştı , beni istiyordu. tekrar yalnız ve arkadaşsız kalmıştım ama telefonumda bi numara vardı , ireme aitti numara. sevgili olduğumuzu nasıl tüm sınıf aynı anda öğrendilerse ayrıldığımızıda aynı anda öğrenmişlerdi. iremle gözgöze geldiğim o anda bu durumdan memnun olduğunu hissettim. benimle hiç bi konuşması olmamasına rağmen en yakın eski arkadaşının bu sırlarını bana anlattığına göre onunda kafasında bişeyler olmalıydı. irem bişeyler istiyordu..
    irem sedaya göre fiziği daha etkileyiciydi , boyları eşitti. kalçaları daha dolgun ve genişti. kilolu değildi ama kalçaları şekilli ve oldukça güzeldi. belinin inceliği kalçalarını dahada ön plana çıkarıyordu. irem bunu çok iyi kullanırdı , etek giydiğini çok az gördüm. genelde üstüne kazak altınada okulun lacivert kumaş pantolonunu iyice daraltmış şekilde giyerdi. mezuniyet fotoğraf çekimi gününde bile siyah bi dar pantolon giymiş , beyaz gömleğini içine sokmuş siyah topuklu ayakkabısıyla gerçekten at gibiydi.. sedayı öptüğüm gün onu az kesmemiştim. göğüsleride sedadan iyiydi. kızların çoğunun göğüsleri ama iremin memeleri vardı. sınıfımızda ve okulda kızlar vardı ama irem fiziğiyle tam anlamıyla kadın gibiydi. fiziğinin dışında siyah saçlarına rağmen beyaz tenli bi kızdı ,dudağıda dolgun ve şekilliydi onuda çok iyi kullanırdı. okulun disiplin anlamında daha anlayışlı hocalarının derslerinin olduğu günlerde kıpkırmızı bi ruj sürerdi. siyah saç , beyaz ten , yeşil göz ve kırmızı ruju.. seda asi , hırçın , cazibeli , istekli , güzel ve fiziğide iyi bi kızdı. ama irem için bu kadar sıfata gerek yoktu , onu tek kelimeyle özetleyebilirdim.
    ciksi..
    irem bütünüyle gerçekten çok ciksi bi kızdı , sevgilisi yoktu , reyisin binleri içinde en kıdemli olan selçuk sedaya yazarken ona yazan kimse yoktu çünkü yüz vermiyordu. tuğba ve zehra seda gibi yüz verip yine çatpat konuşurlar takılırlardı ama irem hiçbişekilde yüz vermiyordu. onlarda yazmıyordu zaten. tüm bunlara rağmen egoist yada kendini beğenmiş biri değildi , tam tersi olgun bi kızdı. diğer 3 ü kahkaha atarken o tebessüm ederdi , kimseyle dalga geçtiğini görmedim. sedadan ayrıldıktan sonra ilk defa iremle sonraki akşam konuştum. mesaj geldi..
    -ayrıldınız sedayla , benim anlattıklarım yüzündenmi?
    +etkisi var tabiki ama zaten anlaşamıyorduk. fazla ukala ve çocuksuydu.
    kısa bi süre seda hakkında konuştuktan sonra aramızda muhabbet gelişmeye başladı. bi anda arkadaş olmuş ve saatlerce mesajlaşmıştık. gecenin sonunda onu yarın sınıfta yanıma oturmaya davet ettim. biraz düşündü , sonra kabul etti 2 ders boyunca gelicekti. seda da bunu görücekti
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster