/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1551.
    +32
    beklenen sabah gelmişti. kararımı vermiş ve ne yapıcağımı biliyordum. kararlı olmak önemliydi , ne yapacağımı bilmediğim zamanlarda daha çok hata yapardım. doğru yada yanlış bi karar alıp onu uygulamam gerekiyordu. güzel bi kahvaltı yapmak istedim. kahvaltıyı güzel yaparsam günümde güzel geçerdi. standart şeyler yemiş olmam gerek ama yumurta her sabah öğünümde yerini alırdı. kahvaltıdan sonra sabah sporumu yaptım. odamın kapısındaki barfiks demirinde barfiks ve yerde 20-30 şınav çektim. kişisel bakımlarımı yaptım ve çantamı sırtıma atıp yola koyuldum. hangi dersler olduğunu bilmediğimden hep aynı 1-2 kitap büyük ihtimalle tarih-coğrafya ve defter vardı bide o aralar okuduğum bukowskinin ekmek arası kitabı. o kitabı sevmiştim çok kısa süredede bitirdim zaten. gömleğimin üstüne okul süveteri giymiyordum düz siyah bi kazak tercihimdi. havalar soğuk olduğundan bot giyiyordum. siyah renkli düz bişeydi marka değildi ama sağlamdı. marka giyinmezdim , o kadar verecek paramda yoktu zaten , herşeyin sadesini , düz rengini alırdım. marka giyinip hava atan bi çok huur çocuğundan daha iyi giyinirdim. okula yaklaştığımda öğrenciler gözükmeye başlardı etrafta , kızların bu hafifte olsa ayazlı havada nasıl etek altında külotlu çorapla üşümediklerini bi türlü çözememiştim. sedada genelde etek giyerdi. okul pantolonu giydiğinde ise iyice daralttığını ve kalçalarını çok belirginleştiğini söylemeden geçemiycem. okuldaki biçok kız böyleydi gerçi. okula varmıştım artık ama bahçe boştu ve yine geç kalmıştım.
    sınıfa girdiğimde sedayla gözgöze geldik , sıramda bekliyordu her zamanki gibi. üstünde okul süveteri yerine lacivert dar bi kazak vardı , belinin inceliğini , kalçalarının ve göğüslerinin dolgunluğunu belli eden cinsten. görüntü olarak etkileyici bi havası vardı. günaydın aşkım diyerek karşıladı beni , aynı şekilde cevap verdim. iremle konuşmalarımdan habersiz güleryüzlü bi şekilde ve o gün neler yapacaklarımız üzerinde neşeli bi şekilde duran bi seda vardı yanımda. bense hiç bişeyi belli etmiyor ve ona ayak uyduruyordum. 3. tenefüse girdiğimizdeyse koridorun bi köşesine çektim. yalnız kalıp bikaç dakika hoş vakit geçireceğimizi zannediyordu , gülen yüzüne soğuk bi şekilde bakıp sessizliği bozan ben oldum.
    +ayrılmak istiyorum
    -ne ???
    +seninle daha fazla yapamıycam seda ayrılmak istiyorum diyip ordan uzaklaştım.
    bi kaç saniye olayın şaşkınlığıyla donakalmış olmalı ki 20 saniye sonra yanıma geldi kolumu tutup
    -aminoasit şakamı yapıyosun aşkım , şaka de nolur
    +ciddiyim seda bırak kolumu
    -neden be neden ne oldu birden böyle.
    +seninle yapamıycağımı anladım.
    (hızlıca yürürken yanımda yüzüme bakarak konuşuyor ,ben önüme bakıyorum)
    -o mesele yüzündenmi? geçmişimle ilgilimi ? konuşabiliriz anlatırım ne istiyosan nolur saçmalama seni çok seviyorum aşığım diyorum be
    +bişey öğrenmek istemiyorum seda..
    kendimden emin bi şekilde 2 dakikada işi bitirmiştim. sedayla ayrıldım. sınıfa geçtim. seda girdiğinde yanıma gelip defter vs. çantasına hızlı şekilde koyup suratıma beni boğmak istercesine bi hırsla yanımdan ayrıldı, kızların yanına geçmedi. boş olan bi sıraya geçti. binlik yapıp sedayı kullanmakta seçenekler arasındaydı ama ben bunu seçmiştim. belkide gizli bintim? kızlar kendini terkedenlere daha çok bağlanırlardı bunu bildiğim içinmi böyle davranıyordum? sol tarafa kafamı devirip baktığımda iremle gözgöze geldim. yeni bi dönem başlıyor ve işler bi yandan çözülürken bi yandan dahada karışıyordu..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster