/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1551.
    +38
    ertesi gün haftasonuydu , sedayla evlerimiz yürüme mesefasiyle yarım saat civarıydı. tüm gün beraber olduğumuzdan haftasonunu buluşmama ihtimalimiz yüksekti , mesajlaşmayıda sevmediğimden 2 gün görüşmeyecektim. öğrendiklerim karşısında soğukkanlılığımı korumam gerektiğini biliyordum ama bişeyler yapmadanda duramazdım. iremle konuşmanın beni biraz rahatlatabileceğini düşünüp çareyi onunla konuşmakta buldum. işlerin kilidinin onunla çözebileceğimi düşünmüştüm. son zamanlardaki tavrı ve bakışlarıyla iremin hayatıma yavaşça gireceği belliydi belkide. anlatmaya başladı.
    ireme anlattıklarının detaylarını soruyordum. gürhanla tam olarak ne yaşamışlar ve neden ayrılmışlardı?
    -seda gürhanla aynı ortaokuldalarmış ve çıkıyolarmış , sedanın dersleri daha iyi olmasına rağmen gürhan için anadolu lisesine gitmeyip düz liseye bile geldi. ilk 2 senede çıkıyolardı bizde aynı kız grubu takılırdık , bize herşeyi anlatırdı. seda onun için yaptığı fedakarlığın karşılığını görmek istiyordu. gürhanı gerçekten seviyo ama bişeyler yapıp kanıtlamasını isteyecek kadarda egoist davranıyordu. gürhanın kulağına gidecek şekilde birileri ile oturur kalkar ,bi yerlere giderdi , gürhanda çok sinirlenirdi buna ve bi kere 4.sınıftan bi çocuğu bile dövmüştü okulun arka tarafında. seda bunlardan inanılmaz haz alıyordu ama bu tavrı bitmiyordu. 1-2 kere ayrılıp barıştılar. 2.ayrılıklarında gürhan tamamen ayrılmak istediğini artık sevmediğini söylemiş , kabullenemedi bunu. başka okullardan 1-2 kişiyle çıkmış. gürhan severse tam sever bırakırsada tam bırakır dediğini yaptı ve hiç ilgilenmedi ne yaptığıyla. hatta o yüzden bugün yanındaki selçuğun sedaya yavşamasına bişey demiyor. seda kıskandırmak için 2.sınıfın yazında ve 3.sınıfın başında o 2 kişiyle farklı zamanlarda takıldılar , çıktılar. ilk zamanlar seda kıskandırmak içindi dedi ama devam etti ve o hata dediği şeyleri yaptı. gürhanla 3-4 yılda yapmadığı çoğu şeyi onlarla kısa sürede yaptı. onlarla çok fazla yakınlaştı anla işte ne demek istediğimi bakire değil şuan. işin kötü yanı hata diyo o zaman için gürhanı kıskandırmak içindi diyodu ama yaşadığı şeyleri ballandıra ballandıra anlatıp aynı şeyi bi kaç sefer yapmış. artık iş kıskandırmayı geçti gürhanın haberi bile yok bunlardan. zevki için devam etti bi süre daha bence. başına iş aldı. çocuklardan biri videoyamı ne çekmiş herşeyi. kızı tehdit etmiş , sırf tehdit yüzünden o çocukla ara ara görüşmeye devam bile etti. bu olay geçen yaz oldu. sonrasında anlatmadı bişey belki hala devam ediyodur ve seninle sevgiliyken bile o çocuğun yanına gidiyo olabilir. işte sedanın geçmişi bu.
    öğrendiklerim.. bunlar çok fazlaydı. seda için hangi duyguları besliyordum artık? irem neden arkadaşının sırlarını saklamıyorda onunla ilişkimi bitirmemi isteyecek kadar bana güvenip bunları anlatıyordu?
    herşeyi kısaca gözden geçirdiğimde tek tek kişilere notumu vermiş ve takınacağım tavrı belirlemeye başlamıştım. reyise söyleyecek bişeyim yoktu adam sapına kadar haklıydı. selçuk yavşağın teki ve hala sevmediğim bi binti. irem için bi notum yoktu ama onunla bi süre daha yakın olmam gerektiğini ve konuşmayı sürdürmem gerektiğini düşündüm ama esas düşündüğüm pazartesi günü sedaya yolmu verecek yoksa bende gibinin keyfine bakan bi bin gibi onu kullanmak mı isteyecektim? kararımı vereceğim ilk konu buydu..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster