/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +11
    Beyler sınavlar açıklandığında yüzyılın başarısını yakalamıştım Edebiyat, Matematik,Dil anlatım ve Tarih derslerinde sınavları tokatlamıştım fen derslerimde şu an için sıkıntı teşkil etmiyordu.
    Matematik hocamında babamı çağırmasını da anlatmayı unuttum onuda bu partta aradan çıkaracağım.
    Bu bin babamla görüşmüş babama kopya çektiğimi söylemiş o kadar emin konuşmuş ki babam bile bir süpheye düşmediyse karşı komşumuz hidayet amca da bastonunu zütüne sokuyordur. Babam bu bine özel ders aldığımı söylese de bu bin it gibi çalıştığıma inanmamış. inanmadığını nasıl mı anladım ? Sınıfta durup dururken beni sözlüye kaldırmasından anladım.
    +Alter tahtaya gel su kağıtta ki soruları taktaya yaz.
    Ulan yazdım hepsini kağıdı verdim sırama gidiyorum ‘’Nereye ? ’’ dedi. ‘‘Oturmaya’’ dedim sakince kodumun sınıfı niyese güldüler mizahlarını gibtiklerim gülecek ne vardı bunda sadece hocayı kışkırttılar.Bu muallak ‘‘Eee alter oturmaya mı geldin çöz bakalım şu soruları.’’dedi. Bu muallak zütümden kan almadan rahat edemeyecekti. Beyler o sorular karşıma çıksa bir kez daha yapabilir miyim bilmiyorum fakat o an 5 sorudan 3’unu refleks olarak çözdüm soruya başladım gerisi gelmeye başladı eğer sınava hazırlanan panpalarım varsa sorudan kaçmasınlar asıl başarıyı üstlerine yürüyerek elde ediyoruz hayatta da bunu uyarlamamız lazım…

    Bu arada 3-4 kişi burada onlar için biraz daha seri part atacağım
    ···
   tümünü göster