/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6
    Ben biri soru sorduğunda ııı’layan çocuktum. Kendisi hakkında emin olamayan. Gücünün farkında olamayan aptalın tekiydim. Kızın karşısında terlemeye başlayan ,arkadaşları çağırdığında onları ekmeye çalışan muallaknin tekiydim.
    Ben bunları istiyor muydum peki ? Hayır. Hepiniz belki bana kızacaksınız hatta bazılarınız doğallığından kaçıp yabancı biri mi oldun yani diye soracaksınız. Sorunuzun yanıtı evet .Bu nasıl olduğunun farkında olmadım beyler. Çünkü her şey toz pembeydi o zamanlar. Ortamın kralı veya reisiydim. Okulda ki hocaların gözdesi olmak güzeldi hatta bazıları nöbetçi olduklarında sohbet etmek için yanına çağırdıkları oluyordu. Şimdi bunları düşünüyorum da güzel günlerdi neden içine sıçtım her şeyin gerçekten bilmiyorum dostlarım.
    Her gece kafamda nasıl biri olacağım konusunda düşünüyor ve gelecek adımlarımı planlıyordum.ilk aşama çalışkan bir öğrenci olmaktı.Çünkü kalenin ana hattını fethetmeliydim .Hocaları kendime çekersem gerisinin geleceğini biliyordum. Sizde bilirsiniz beyler öğrencilik hayatınızda inekler her zaman kayırtılır. isterse o dıbına koyduklarım okulu yaksın kesin bir kulp bulunur.
    ···
   tümünü göster