/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 376.
    +103 -1
    reyisin laflarıyla güne soğuk duş etkisiyle başlayarak ve okula ayaklarım geri gide gide vardım.o gün geç kalmamıştım , sıraya son anlarda yetiştim ve en arkada seda beni bekliyordu , günaydın aşkım benim uyanamamışmı gibi sözlerle sevimli olmaya çalışıyordu. aramızda hiç bi sorun olmamıştı 2 hafta içinde. ders ne dedim matematikmiş , hemde 2 saat. gibicem dedim içimden limitmi türevmi daha hangi konuda olduğumuzu bile bilmiyorum. anlıyomusun sen dedim , bende anlamıyorum diyip güldü.
    +napıcaksın sınavda?
    -seneye kalcam dersaneye , noldu ya birden böyle konular konuşuyosun
    o esnada içeri girdik sınıfta konusmaya devam ettik , reyis bana bakmıyordu , hiç konuşmamışız gibi davrandı. ilk ders sedayla fazla konuşmadım ve kafamı vurup uyudum. tenefüste bi köşeye çekip sedaya sordum; seda senin geçmişinde kaç kişi var ? ne yaptın bilmek istiyorum hepsini anlat bana dedim.
    nerden çıktı, noluyo diye haklı bi tepki verdi. bende saçmaladığımı farkettiğim için üstelemedim. sonraki tenefüs , sedayı kantine yolladığımda iremin yanına gidip kısa bi konu konuşmak istediğimi söyledim ve 9.sınıfların koridorunda sedanın bizi bulamayacağı bi köşede sedayla artık neden konuşmadıklarını sordum. sen hayatına girdiğinden beri bizle muhabbeti bi anda kesti , biz neolduğunu bile anlayamadık dedi.
    +sedanın geçmişinde kaç kişi var , seda nasıl biri?
    -o mesele biraz karışık aminoasit, istersen başka zaman konuşalım sen bana numaranı ver diyip sınıfa geçti.
    ne oluyordu dıbınakoyum? nedemekti karışık ? ne olabilirdi? seda bana nasıl zarar verecekti? ders başladığında seda önüme boş bi kağıt uzattı. üzerinde sadece 4 kişiyle çıktım yazıyordu. altına devam et yazdım. 1 kere aşık oldum diğerleri hataydı yazdı.
    +ne hatası? cevap yazmadı.
    çıkışta onu evine bırakıcaktım yine beraberdik , sevgili olduğumuzdan beri ilk kez bu kadar soğuktum ona karşı. dayanamayıp kolundan sıkıca tutup
    +senin geçmişinde ne var seda , ne hatası?
    -bırak kolumu
    +cevap ver diyip sert tavrımı devam ettirdiğimde seda beni öpmeye ve seni seviyorum diyip sesi titremeye başladı. dayanamadım daha fazla ve giberim geçmişi diyip bikaç saniye öpüştükten sonra tutup kendime çektim ve sıkıca sarıldım. kafasını göğsüme gömüp sokakta kalakaldım. bu sefer gibim değil göğsüm ona temas ediyordu. merhamet edercesine sarıldım ve hayatımda ilk defa bi kız için ağzımdan bende seni seviyorum çıktı. devamında iyiki varsın, özür dilerim diyip saçını kokladım. sonra kafasını kaldırıp başından tutup gözüne baktım gözleri kızarmış , kazağımı biraz gözyaşlarıyla ıslatmıştı. yanağından ve 1 kere dudağından öperek o akşam onu eve bıraktım. akşam yatağıma erkenden yatıp yastığıma sarılıp içimde kalbimin birisi için çarpmaya başladığını hissettiğim anlarda mesaj geldi.. iremdendi..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Reeeezzz
      ···
    2. 2.
      +5
      Devam et amk geceni su saatinde okuyom
      ···
    3. 3.
      +2
      Hastiiiir
      ···
    4. 4.
      +1
      Hadi lan hizli yaz
      ···
    5. 5.
      +1
      Rezervation
      ···
    6. 6.
      -1
      Boş konuşma gibiş varmı onu söyle sen
      ···
    7. 7.
      +2
      Kardeş hikaye sardı bu gece bitirir misin
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster