/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 176.
    +93 -2
    o kadar çok vakit geçiriyorduk ki , mesajlaşma geçmişimizde nerdesin , şurdayım , tamam geliyorum gibi laflar vardı sadece. akşam eve bütün gün gezdiğimiz için yorgun geliyor , kitapları ve çantayı kenara atıp yemeği yiyip erkenden uyuyakalıyordum. biran önce sabah olsun tekrar göriyim istiyordum.bu istek hangi uzvumun isteğiydi? kalbim ve duygularımın harekete geçmemesi gerekiyordu. ondan hoşlanmamam aşık olmamam gerekiyordu. sedayla sadece güzel vakit geçirecek , yalnızlığımı giderecektim. fazlası olmamalıydı. ayrıca sedanın geçmişinde ne olduğunuda tam olarak bilmiyordum. fazlada ilgilenmiyordum geçmişiyle. bi süre daha sedayla güzelce takılmaya devam ettik , zaman zaman öpüştük , zaman zaman gezdik güldük eğlendik.. ama her güzel şeyinde bi sonu yada onu engellemek isteyen birileri olduğunuda görmeye başladım. bi sabah yine sedaya giderken , artık okula değil sedaya gidiyordum resmen sırtıma bi el dokundu. saniyelik bi tedirginlik yaşadım. belki biraz paranoya vardı bende ve saniyelik şeylerde bile bikaç düşünce aynı anda kafamda belirebilirdi. arkamı döner dönmez yumruğu suratıma yiyebilirdim. ama öyle olmadı.
    arkamı döndüğümde uzun zamandır muhattap olmadığım biri karşımdaydı. reyis..
    günaydın aminoasit kardeşim gördümde beraber gideriz , hemde senle konuşmak istediğim bi mevzu var dedi. reyisin benle ne mevzusu olabilirdi ki? mesele sedamıydı? fazla uzun sürmedi konuya girmesi , mesele gerçekten sedaydı.
    +şimdi beni yanlış anlama , bizim çocuklar ve okuldaki bazı tipler seni pek sevmiyo olabilirler ama ben saygılı , damarına basılmadığı sürece kimseye zarar vermek istemeyen biri olduğunu düşünüyorum.
    - eyvallah gürhan aynen öyleyim.
    +ben seni sevdim açıkçası ve aramızda bi problem olmasını istemem.
    - tamam anladım , selçuk sedadan hoşlanıyo , mesele bu değilmi ? benden kızdan uzak durmamı isteyeceksin.
    +yok tam öyle değil.
    - ama bak kardeşim benimde sana saygım var ama kimsenin lafıyla hareket etmem ben. gerekirse senlede kavga ederim korkum yok. bana racon falan kese..
    + (gülerek) şimdi kavgayı falan karıştırma aminoasit kardeşim. bi lafımı kesmeden dinle.
    uzun uzun anlatmıycam. mesele selçukta değil , selçukta gibinin keyfine bakan biri , ben kalkıp onun karı kız meselesine karışmam. seni sevdim dedim başta değilmi? he sadece sana bi uyarı yapıyorum. o kızdan uzak dur. o kız sana zarar verecek. dinlersin dinlemezsin senin bileceğin iş , ben uyarımı yapıyım. he bide kavgada pek şansın yok (gülerek) diyip gitti.
    ben kavgadaki üstünlük lafına fazla takılmadım. kafamdan şimşek gibi soru işaretleri belirdi bi anda. reyis neden bana bunları söylemişti? bi bildiği olabilir miydi? zarardan kastı neydi? kafam allak bullak olmuştu.. neler olduğunu çözememiştim..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      La amk zaten ilgi var hızlı olsana
      ···
    2. 2.
      +16
      Şu Reiste 10 numara adammış be
      ···
    3. 3.
      +6
      reyis harbi adammış dıbına koyım valla giber atar bak dikkat
      ···
    4. 4.
      +7
      boşver sedayı reyisi kaybetme amk
      ···
      1. 1.
        +4
        Reyis'i mi gibsin amk :D
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster