/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +170 -2
    artık sevgiliydik.. klagib lise aşkları gibi olmayacağı çok bariz belliydi , seda farklıydı , ben farklıydım. reyis ve binleri vardı , seda arkadaşlarından uzaklaşıyordu , tenefüslerde birlikte oturup ayrıyken mesajlaşıcak kadar basit bi ilişki olmayacağı belliydi. aslında sedayla çok iyi anlaşamıyordum. kafa yapılarımız çok uymuyor ve fazla uzlaşamıyorduk. kavgaların çok olacağı belliydi. kavga olurduda ben giblermiydim ? trip attığında peşinden koşarmıydım? bunları yapacak biri değildim ama akışına bıraktım..
    telefondan o akşam ilk mesajlaşmalarımızı yaptık. birbirimize canım , tatlı vs gibi hitap edip yakınlığı 2 tarafta hızla ilerletme peşindeydi , seda kendini geri çekmiyordu bu hoşuma en çok giden taraftı. ertesi gün yine hep yanımda oturdu. aşkım lafını sevmezdim söyleyemezdim de heralde ağzıma hiç yakışmazdı. güzelim diyordum sedaya. hem yalan söylemiyor , samimiyetsizlik yapmıyordum hemde güzeldi daha ne olsun. onun ne diyeceğini merak ediyordum. merakımı ilk tenefüste bozdu hemde tüm sınıfın duyacağı şekilde. zil çaldığında kapıya kadar gitti ve arkasını dönüp bana seslenerek , aşkım seninki patatesliydi demi , diyerek yine herzamanki gibi ilgileri üzerine toplamak istediğini gösterdi. o aşkım diyip kapıdan çıkıp gitti , sonrasında selçuk , irem , tuğba, zehra ve diğerleri bana dönüp bikaç saniye baktılar , sınıfta arkadaşım yoktu ama yine selam sabahlaştığım diğerleri vardı. seda kendi arkadaş grubu tarafından sevilen ve sınıfın diğer kısmının pek hazetmediği , kendini beğendiği için antipati duyduğu bi kızdı. onun sevgilim olması şimdi herkesin bana karşı durmasına sebep olabilirdi. üstelik sedanın 3 lü arkadaş grubunun bunu herkesle beraber öğrenmeleri onların artık konuşmadığının net göstergesiydi. sonuçta en ufak detayda bile kızlar birbirlerine ışık hızında haber verirler. reyislede kısa bi süre gözgöze geldik..
    tenefüslerde sedayla vakit geçiriyordum. dipdibeydik , sürekli yüzüme bakıp gülüyor bişeyler anlatıyordu. ben genelde dinlerdim. ayrca fazla beklemedende dokunmam gerekiyordu ona, ilişkilerin konuşarak ve mesajlaşarak ilerleyebileceğine inanmazdım , böyle davrananlara gülerdim. zaten öpüşmüştük ve bu 2miz içinde fazla zor olmazdı. saçlarını okşuyordum fırsat buldukça. sonra yanağını ve çenesini tutup yerim seni gibi klagib hoşuna gideceği ve nazlanacağı şeyler.. ilk günlerdi zaten ve fazla vakit kaybetmek istemiyordum dokunmak için. daha fazlasını istiyordum. sedada istiyordu.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Hadi yaz
      ···
    2. 2.
      +1
      Devam pampa
      ···
    3. 3.
      +1
      Hadiiiiii
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster