/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +92 -3
    herkesin en güzel , en yakışıklı olduğu , en özel hissettiği bi günde , yeni başladığım okulda okulun en çekici kızlarından biriyle boş sınıfta öpüşmüştüm. üstelik bu kız bana karşı asi tavırlar sergiliyordu , belki o hali bendede ona karşı bi ilgi oluşturmuştu.
    toplu fotoğraf çekimi sırasında seda sürekli yanımdaydı ama fazla konuşmuyorduk. selçuk bini bize ara ara bakıp kimbilir ne küfürler ediyordu içinden. selçuğa alışmıştım ama bi kişinin daha bizi bize baktığını hissetmeye başladım. o kişi iremdi. sedanın o gün benimle çok vakit geçirmesi yüzünden sedaya karşı biraz tavırlı olduğunu daha önce farketmiştim ama bu seferki bakışlarının anldıbının kıskançlık olma olasılığını düşünmeye başladım. iremle bikaç dakika içinde 5-6 sefer gözgöze gelmiştim. o gün başka aksiyon olmadan dağıldık. bende sedadan bi an önce uzak kalıp düşünmek istiyordum.
    eve döndüğümde bütün akşam sabah olanları ve ne yapmam gerektiğini düşündüm. vücudumun 2 organıyla düşünüyordum biri beynimle diğeri aşağılarda biyerde. sedadan hoşlanıp hoşlanmadığımı bilmiyordum. çok güzel yüzü olan bi kızdı , fiziği çok güzeldi ama burnu havadaydı. arkadaşım yoktu , arkadaş edinmemde çok zorken bi anda hayatıma bi sevgilinin girmesi nasıl bişey olacaktı? yıllarca yalnız kalmıştım. ara ara kızlarla takılmıştım, öptüğüm, elini tuttuğum , sarıldığım kızlar.. ama onlara duygularımla değil erkeklik hislerimle yaklaşmıştım. gerçekten hoşlandığım çok güzel kızlara ise gidip açılamamış hep içime atmıştım. açılamadığım her kızdan sonra ise onu unutmak için kolay kızları seçip onlarla takılmıştım. bu davranışlarım beni duygusuzlaştırıyor kimseyi sevemediğimi düşünüyordum. kendime bi duvar örüyordum belkide. çünkü beni ayakta tutan tek şey pgibolojimdi , duygusal olarak bağlandığım birisinin beni mahvetme ihtimaline karşı örüyordum o duvarı. kalpsiz olmam gerekirdi. kızları sadece ellemek, öpmek için görmem gerekirdi. çok düşündüm ve kararımı vermiştim. sedayada böyle bakacaktım. sedayıda sadece elliyecek ,öpecek , onunla takılacaktım. ona kalbimi açmıycaktım. seda çok güzel ve alımlı bi kızdı tam istediğim gibiydi , kalbime hitap edemezdi. onu sevmeyecektim sadece takılacak ve öpücektim hatta öpüşmekten bile ileri gitmeyi düşündüm. neden olmasındı?
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +19
      Neden olsundu?
      ···
    2. 2.
      +5
      Neden olmasındı?
      ···
    3. 3.
      +5
      acaba oldumuydu?
      ···
    4. 4.
      +4
      Olmadı gibiydi
      ···
    5. 5.
      +3 -1
      Oldu da olmamis mi dedik ?
      ···
    6. 6.
      +5
      amuahasuhdoasuhaoga olmasındı mı dedimmişti?
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster