/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +128 -1
    o gün sinemde çok güzel olmuştu. bi topuklu ayakkabı giymiş reyisin yanına çok yakışmıştı. reis yanında binleri fazla istemiyordu. binler kızlara kur yapıp fotoğraf çekilmek isterken reis sinemle başbaşa takılıyor ve sohbet ediyolardı. reis ve sinemi birbirine çok yakıştıyordum. gerçekten birbirlerini seviyolardı bence.
    Selçuk bini fotoğraf çekimi boyunca bize dik dik bakıyor ama ben baktığımda kafasını çeviriyordu. beni sevmiyordu ama bi kavga çıkmasındanda çekiniyordu. reisle aram fena değildi. reisin lafı dışında arkadaşlarıyla benim yolumu kesip dövmeleri olasıydı beklerdim bunu. o yüzden onları giblemiyordum ama fazla damarlarınada basmak istemiyordum. o gün sedanın ilk günlerdeki ego tavan arkadaş grubu dediğim dğer 3 kız vardı. isimleri zehra, tuğba ve iremdi. son zamanlarda sedayla birlikte o grubun en güzel kızı iremin sedaya karşı biraz tavır aldığını hissediyordum. sonuçta arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor olabilirlerdi ama seda benim yanımdaydı ve sınıfta başbaşaydık.
    o an dayanamadım ve dudağına normal bi şekilde yaklaşıp öptüm. kızlara güven olmaz beyler , bu kız altıma yatmak istiyo diye düşünebilirsiniz ama o kız aslında sizi kanka olarak görüyo olabilir o yüzden kızlara adım atarken ara ara onları kontrol etmek gerekir diye düşünürümm. direkt dudaklarına yapışıp kafasını kendime çekip tutkulu şekilde öpüşmedik.
    2 saniyelik bi öpücük kondurunca kendimi geri çektim ve gözlerine bakıp gözlerindeki okey işaretini alınca 2 elimle yüzünü tutup kendime çektim nazikçe dudaklarını öpüyordum , yumuşacıktı. o da 2 eliyle benim dizime koymuştu ellerini. 1dakika civarı öpüştükten sonra yanağına bikaç öpücük kondurup gözgöze durdum. sonuçta sınıftaydık fazla ileri gidemezdik. dikkatimi çeken şey sedanın çok iyi öpüşüyo olması ve fazla tereddüt yaşamamasıydı. daha önce selçuk yada başkalarıyla en azından öpüştüğüne kanaat verdim. ben devam etsem seda çoktan razıydı fazlasına. nefes alış verişi hızlanmıştı. öpüşmeyi bitirdim ve birisi içeri girse sadece muhabbet ediyoruz pozisyonuna geri döndük. Toplu fotoğraf çekimi için aşağı inmemiz gerekiyordu ve fazla konuşmadan toparlanıp aşağı indik , inerken seda kendinden emin ve tatlı bi şekilde bana gülümsüyordu. artık sevgilimiydik sedayla bilmiyorum . kimseye benimle çıkarmısın dememiştim herşey kendiliğinden gelişmişti. sedaylada öyle olmuştu. ama artık 18 yaşındaydık ve çıkmak , takılmak , dışında daha fazla ileri gitmek istiyorduk. en deli yıllarımızdı. .sonraki günler ne olacağını çok merak ediyordum. bi yandanda rahattım kontrol bendeydi , sedada istekli görünüyordu..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +7
      Sen silik yemedinmi lan?
      ···
   tümünü göster