/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +106 -1
    sedayla olumsuz olan ilişkim bi anda iyiye gidiyordu. ufak ufak konuşmaya başladık.1-2 kere derste yanıma geçti. tenefüsta ağacın altında 2miz konuşuyorduk , 2 çay aldım. nasıl birden böyle olduk pek sevmyodun beni dedim.
    sevmiyo değil canım , ilk defa okulda biri bana öyle ters cevap verdi şaşırdım bende dedi.
    +haklıydım bence
    -olabilir , dedim ya haklı haksız meselesi değil , farklı birisin.
    seda yavaştan selçukla arayı açmaya ve bana yakınlaşmaya başladı. çok sıcak davranıyordu. selçukla sevgili olup olmadığını sordum , değiliz ddedi. yakın gözüküyodunuz dedim. +benden hoşlanmış olabilir ama aramızda bişey yok.
    -1 haftadır baya aranız açık gibi
    +seni kıskanmış olabilir diyip o cilveli gülüşünü attı yine.
    artık yavaştan sınıfa ve okula alışıyordum. kasım ayıydı. son sene olduğundan mezuniyet fotoğraf çekimi olacaktı. erkekler takım , kızlar mini etek ve beyaz gömlekle , saçları yapılı , topuklu ayakkabılarla o gün okulu podyuma dönüştürdüler. spor salonunda kücük bi stüdyo kuruldu. sınıf sınıf fotoğraf çekiliyordu. seda topuklu ayakkabı ve mini eteğiyle çok iyi görünüyordu. çok güzel olmuşsun dedim. teşşekkür edip oda beni biraz övdü. boyu bana daha yakınlaşmıştı artık. kızlar sık sık tuvalete gidiyolar aynaya bakıyolardı. ben pek bu çekimi giblemediğimden az süslendim. bitsede gitsek modundaydım. seda sürekli yanımdaydı o gün kendi kız arkadaşlaryla bile takılmadı. bikaç fotograf çekildi onlarla. sedayla ikimiz üst sıralarda oldugumuz için erken bitirdik çekimi ve salonda fazla durmadık. seda çok daraldım sınıfa geçelimmi dedi. sınıflar boştu. yalnız kalmak istiyordu benimle. bu fırsatı kaçıramazdım. tamam canım diyip elimi beline koyup sınıfa zütürdüm. topuklu ayakkabısıyla narin narin yürüyen sedayı başbaşa kalacağımız bi ortama zütürüyordum. benden nefret ediyo gibi görünen bu kız şimdi en süslü haliyle elimin altında neden benimle yalnız kalmak istiyordu?
    ···
   tümünü göster