/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +83 -2
    salonda basketbol, voleybol ve tek kale hentbol oynanmasına izin veriliyordu. futbolcu tayfanın çoğu 10dk potaya top salladıktan sonra sıkılıp tribüne oturur kızları izler , bazıları kızlarla voleybol oynardı. sedada arkadaşları ve selçukla bi süre voleybol oynuyordu. onları bi süre izledim. seda mutluydu , yuvarlak oluşturup voleybol oynuyolardı. selçukla yanyanalardı. bazı toplarda bilerek selçuğun dibine kadar giriyor ve fiziksel temas ediyolardı. elini omzuna atmalar , selçuğun koluna vs dokunmalar.. bu dokunuşlardan sonra arkasını dönüp bana 2-3 kere baktığını gördüm. kıskanmamı istiyor gibiydi ama selçuk binini kıskanıcak değildim. basketçi tayfa sıkılıp 1 er 2şer potayı terkedip tribüne giderlerken bende ortaokuldan ve önceki okulumdan kalma eğitimimle basketbolda biraz sivrilmiştim. çoğu kolları güçsüz olduğundan karnından çıkarak şut sallarken ben bilekten sallıyordum. 10 tane 3lükten 3-4 tanesini sokuyordum en azından. bu esnada reyis tribünden çıktı geldi ve o da bikaç şut salladı. artık sadece2 miz kalmıştık potada. reyis okulun basketbol takımı kaptanıydı. bi önceki sene finalde bikaç sayıyla kaybetmişler. reyisin yanında atışlarımla çok sırıtmıyordum. iyi atıyordu ama sonuçta lise okul takımı oyuncusuydu nba değil. bi maç yapalımmı aminoasit kardeşim dedi. insanlara ismini ve yanına kardeşimi ekleyerek hitap ederdi. kabul ettim. maça başladık. 3lükler 2 sayı, 2likler 1 sayıydı. ben hobi olarak oynardım basketbolu bi takıma girmemiştim ve atış yapmayı çok severdim özellikle. reyis ise 1 e 1 de çok sağlamdı ve kolay geçiyordu beni. ben bunu gözlemlediğimde 4-0 gerideydim ve 3 tane üçlük sallayıp 6-4 öne geçtim. maç 20 de bitecekti. bu esnada seda voleybolu bırakıp tribüne geçti ve bizi izlemeye başladı. bi takımda oynamamanın verdiği dezavantajla reyise 1e 1 de çok sayı verdim ama atışlarımla telafi ediyordum. 18 18 di skor. seda çok dikkatli izliyordu. seda selçuğa kur yapıyordu.
    selçuk reyisin biniydi. bense reyisle kapışyordum. kızlar hep daha iyisini ister bunu o zamanlarda bile biliyordum. maç boyunca 3 lük atmayan reyis ilk denemesinde 3lüğü salladı ve 21-18 aldı maçı. tebrikleştik.. yenildiğim için kendimi kötülemedim tam tersine saygım bi kat daha artmıştı. bedenci okul takımında oynamak isteyip istemediğimi sordu. istemiyorum dedim. terlemştim. reyis tribüne geçti. ben biraz daha atışa devam ettim.
    herkes birbir çıktı , en sona kalan topları toplayıp top filesinin içine atardı. 1 kız 1 erkek genelde. ben basketbol toplarını topladım. seda büyük ihtmal bilerek en sona kaldı ve voleybol toplarıyla filenin başına geldi. tek tek ve yavaş yavaş koyuyordu. koymasını bekliyordum ki bende topları koyup terimi siliyim soyunma odasında ama yavaştı. topu yerden alıyo , alırken 2-3 saniye gereksiz yere eğiliyo ve sakarlık yapıp topu düşürüyor , tekrar topun peşine gidiyordu. çok sakarsın dedim. ilk defa sıcak bi cevapla gülerek öyleyim malesef dedi. ee laf sokmıycakmısın dedim. yine sıcak bi tonla yok ya niye öyle bişey yapıyım dedi.
    + beni pek sevmiyosun ya bi kere tepki göstermiştin baya
    -hmm olmuşş olabilir , biraz agresifim, babam bile alttan alarak konuşur benle
    +bende tam tersiyim alttan alamıyorum.
    -orası belli canım.
    diyip gülerek ve kırıta kırıta yürüyerek gitti. arkasından baktım ve eli saçında gülerek arkasına bi kere daha baktı.
    bu kız artık radarıma girmişti , ilk defa konuşma fırsatı bulmuştuk ve sıcak davranmıştı..
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +7
      3lük yok nasıl 31 oldu bu mi
      ···
    2. 2.
      +5
      3lük yok nasıl 21 oldu bu mk
      ···
    3. 3.
      +1
      3 tane üçlük atıp 6-4 öne gecmiş vay anasını benim matematiğim kötü galiba
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster