/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 26.
    +99 -1
    okulda fazla yalnız kaldığımdan kütüphaneye takılıyordum ara ara , okumayı severdim. reyisin kızı sinemde ara ara gelir sanki binlerden kaçıp burda bi nefes almak ister gibiydi ve karşılaşırdık. bu süre içerisinde sinemle kitaplar hakkında ufak ufak konuşmaya başladık , tanıştık ama herşey arkadaşçaydı , kız reyise sadıktı. nasıl davranması gerektiğini biliyordu.

    beden dersindeydik , fenerbahçe formalı seda çok tatlı olmuş, biraz uzun olan forması kalçasını kapatıp etek uzunluğundaydı, dar bi altı vardı ,168 civarı boy, 53-54 de kilosu olsa gerek , beli ince olduğu için kalçası çok iyi görünürdü, göğüsleride küçük değildi ,ele avuca gelir şekildeydi. gömlek giydiğinde ön düğmelerini göğüse kadar açar ve südyenini görürdük çok cüretkar giyinirdi zaten. ilgimi çekmişti. o derste tişört ve şortum vardı , kollarım, omzum hatrısayılır derecede yani liseli bi öğrenciye göre kaslı ve iyiydi. 2 ders üstüste beden dersinin 1.sini bahçede 2.sini salonda görecektik. reyisinde vücudu iyiydi. benden biraz daha kalıplıydı sadece. selçuk bininin vücududa ortalama düzeydeydi.

    yuvarlak oluşturduk ortaya beden öğretmeni geçti ve ısınma hareketlerin yaptırıyordu. tam karşımda seda vardı ve sürekli kesişiyorduk. kız her fırsatında bana laf sokmaya çalışıyor , gülüp dalga geçmeye çalışıyor ama sürekli bakarken yakalıyordum. sınıfta bikaç kız daha bana bakıyor ama ilgileri normal düzeydeydi. sedayla ise aramızda ilginç bi bağ oluşmaya başladı.
    salonda güzel geçiyordu dersler, o ders rutin şeyler yaptık ve 2.derste salona geçtik..
    ···
   tümünü göster