/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +79 -1
    selçuk yorulmuştum , elim kaydı gibi bahaneler üretirken , cool bi şekilde kalkıp yerime oturdum. sedada o anda selçuğa gösterdiği ilgiyi biraz azalttı ve benim yenmemden hoşlanmış gibiydi. yeneceğimi biliyordu ve bunu görmek istedi belkide. reyisle bile karşı karşıya gelen bi çocuğun gücünün ispatınıda görmek istiyo olabilirdi. o ders ara ara baktı sürekli. bu kızı kolay lokma görüp takılabilirim diye düşündüm ama reyisin adamı selçukun elinden kız aldığım için reyisten gördüğüm saygı bi anda yok olursa diyede hiç bulaşmayıp okuldaki bi sürü güzel kız var diyip akışına bıraktım herşeyi..
    son sene olmasına rağmen kimse sınav modunda değildi. çoğu zaten seneye dersaneye gidicem kafasında ve son seneyi rahat geçiriyordu. sedanın grubuda bu kafaya sahipti. reyisin tarihi iyiydi. bi tarih dersinde sınıfta sadece 2miz konuşabilmiş ve hatta kısa süre tartışmıştık. tenefüstede konuyla ilgili bisüre daha konuşmuştuk. reyisle aram iyi gibiydi artık. bana saygı duyuyordu. herkes ona itaat ederken ben eşit görüyordum.
    bi derste sedalar yine yüksek sesli gülüp konuşurlarken , seda ay kaçsakmı bidahaki derse girmeyelim zaten matematik diyip x mekanda otururuz diye ortam kızı şeklinde konusuyorlardı , o anda kendimde bişeyler söyleme ihtiyacı hissettim. sedayla yaşıyacağım ilginç ilişkide girdiğimiz ilk diyalog şu şekilde gerçekleşti.
    -gidinde bizde bi rahatlayalım. dedim, şaşırdı.
    +ne diyosun sen yaa.
    -x mekana diyorum gidinde bizde kafa dinleyelim
    haksız olduğu için sanane falan tarzı cevaplar verip kısık sesli konuşmaya devam ettiler ve o ders x mekanınada gitmediler , yani amaçları biz ortamlarda takılıyoruz diye hava atmak. sedanın yüzü düştü , belliki kimse ona bu kadarcık bile tepki göstermemiş önceki senelerde. selçukta dikdik bana baktı ama bişey yapamayacağını bildiğinden fazla uzatmad bakışları.
    seda ile 2 hafta boyunca koridorda , sınıfta karşılaştığımızda , atarlı tavrı devam ediyor , burnu havada yürüyerek önümden geçiyor , beni giblemez gibi davranıyordu. bense bu tavrından bana ilgi duyduğunu düşünmeye ve istediği gibi oynamaya başlamaya karar verdim..
    ···
    1. 1.
      +6
      Bu hikaye yarıda kaşmışyı okyamamıştım üzilidim iyi oldu
      ···
      1. 1.
        +21
        Kardeş ayık kafayla yazsana su yazıları
        ···
      2. 2.
        +5
        dıbına koyım lan ahahahsaaahaha
        ···
    2. 2.
      +3
      Burda kalsin
      ···
    3. 3.
      0
      devam et
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster