/i/Tespit

  1. 1.
    +19
    Ben kendimi begenmek için yapıyorum
    ···
    1. 1.
      0
      En mantıklısı
      ···
    2. 2.
      -1
      Hea kolayya amk git gor bodybulding yapmiyorum ben formda durmak icin yapiyorum eskidem cok zayiftim o yuzden basladim zaten baslayan bidaha birakamaz saglikli bir uyusturucudur salon kültürü neyse am icin kitap okumaya okey ama vucut calismaya hayir mi diyorsun ? herkezin baska taktikleri baska dusuncelei vardır vucut calismak bir yasam bicmidir bi disiplindir oyle 2 ayda bi gib olmaz yani. Ki hayatta hersey am icin yapiliyor gozlledigim. kadariyla kucukken annenler ne derdi sana ?
      ders calis isi olmayana kiz vermezler vs vs giynimin , isin hepsinin tek bir amaci var oda gelecekte guzel bir aile kurmak vucut calis bakalim sonra gel tekrar konusalim.

      nedenmi bu sporu yapiyorum?
      bak kardes ben bu spora zayifligim yuzubden dalga gecildigi icin basladim sevgilimin yaninda ciliz durdugum icin ve birakmadim. gunden gune daha dinc hissediyorum dik yuruyorum tabiki kizlarda bi ortamdayken ister istemez kizlarin ilgisini cekiyor hosuna gidiyor tabiki begenilmek herkezin hosuna gider. normalde avrupa devletlerinde hepsinde bu kultur asilanmis durumda her kez nir sporla ugrasir gencinden yaslisina cogu spordafa vucut gelistirme vardir sen saniyomusun futbolcular, taksorolr,basketciler, yuzuculet atletler sadece halisahada, pistte, ringde antreanan yapiyo ? . Gecmisteki 100/200 yil evvelki insanlara bak hepsinin belli oranda vucut yapisi vardir bu alt yapi calismaktan gelir tarlada calismak agac kesmek ,birseyler tasimak vs . gunumuzde cogu insan vucudunu kullanmayan isler yapiyor vucut dinamikligini kaybediyor gobek bir saglik gostergesi degildir saglikli insan fit olur karin kasi olur, kaslarini kullsndigi icin kaslari parcalidir. bknz:(insaatta calisan birisi) yani burdan sallamakla olmuyo zargana bey sizi vucut calismak salona gidip agiflik kaldirmak degildir beslenme diblenme saatleini programli kullanmasini ogretir disiplini ogretir.

      not: taks, havali-atesli tufek , yuzme sporlariylsla ugrastim
      ···
    3. 3.
      0
      http://www.incisozluk.com.tr/e/176384163/ al oku lale senin icin baslik actim
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster