/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +99 -2
    - Üçüncü Gece Yaşananlar (Füsun Hanım anlatıyor... )

    Fuat banyoda sakal traşı oluyordu... Ben de pencere önünde saçlarımı tarıyordum... Aradan 10-15 dakika geçtikten sonra Fuat geldi.
    Yorgunluğu gözünden belliydi ama bu gece uyumasını istemiyordum.Bir önceki gece gördüğüm çocuklar beni hayli korkutmuştu... Ama ona bunu anlatamazdım.
    Fuat uykuya dalmıştı bile... Ve benim için kabus gibi bir gece yine başlamıştı...
    Ortalık sessiz sakin olmasına rağmen , sokaktan insan geçmemesine rağmen her yerden tıkırtı sesleri duyuyordum. Sanki kapımız zorlanıyor gibi hissediyordum ama artık aşağı inmeye gücüm yetmezdi.
    Ben uykuya dalmaya çalışıyordum ama tıkırtı sesleri arttıkça artıyordu... Daha fazla dayanamayıp aşağı inmeye başladım. Merdivenlerden inince bahçede bembeyaz bir at olduğunu farkettim. Hayatımda gördüğüm en güzel hayvandı belkide... Bizim bahçemizde otlanıyordu.
    Öylesine güzeldi ki Fuat'ı uykusundan kaldırıp ona göstermek istiyordum... Açıkçası uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmamıştım.O hayvanı orda görmek ilginç bir şekilde beni mutlu ediyordu ama gecenin karanlığında elimde gaz lambası olmasına rağmen beni farketmemişti.
    Tek bir noktaya odaklanmış , ordan kafasını ayırmıyordu..Ben de onun baktığı noktaya baktım , hiç bir şey yoktu.Ama hayvan sanki ordaki biriyle iletişime geçiyor gibiydi ve aniden şaha kalkıp ormanın derinliklerine doğru koşmaya başladı... Ben de onunla birlikte hemen üst kata koştum... Üst kat ormanı görüyordu.
    Ve sihirli bir şey görmüştüm adeta... O beyaz at bembeyaz ışıkların arasında ormana yürüyordu... Arkasından koşmak istedim ve o sırata Fuat'ın beni tuttuğunu gördüm.
    Pencere açıktı , tek ayağım dışarıdaydı ve belki Fuat 2 saniye daha geç kalsa pencereden aşağı atlamış olacaktım.
    ···
    1. 1.
      0
      Devam reis
      ···
    2. 2.
      +69
      Ulan onceki hikayede koyun koyun diye tutturmustun bundada at parcaladilar yok beyaz at işınlandı. Jurassic parka cevırdınız lan burayı
      ···
    3. 3.
      0
      Helal et
      Guldurdun bin
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster