/i/İnanç

İnanç
  1. 51.
    +15
    Haklısın dostum sen bnm sınırlarıma tecavüz etmediğin inanışımla ilgili doğru yanlış konuşmadığın müddetçe bnm senn inanmayışına laf söylemem terbyesizlikten başka bişey değil.
    ···
    1. 1.
      +4
      Bunu anlayabilmen nekadar güzel kast ettiğim tam olarak bu.
      ···
    2. 2.
      0
      bilendebilmeyende youm yapıyor(buradan bnm bildiğim gibi bi anlam çıkmasın) hal böyle olunca insan kendi bilgisi dahilinde doğru söyledği kadar yanlış da söyleyebiliyor o yüzden diğer arkadaşlar snn inanmayışını kendi bildikleri doğrultusunda inanışlaına ahirette yanma azap çekme belki vesaile oluruz diye düşünüp saygı sınırını kaybediyorlar ve sırf bu yüzden dünyada terör olaylarının sadece %4ü müslümanlar tarafından işlensede terör diyince ilk müslümanlar akla geliyor bunun sebebi de gerçekten gerçeği bilmeyen müslüman ve müşrikler
      sen diğer gençlerin bu kadar atarlı olduğuna da bakma senin için atar yapıyolar kanımca
      yorumlarına bakıldığında açık birisin doğru yolu bulacağını temenni ederim
      ···
      1. 1.
        0
        Kim bir inancı olsun istemez ki kalben rahatlatır bir amaç sunar insana eminim . Ama ben Kuranı okudukca çelişkiler görüyorm . Belkide sorun bakan gözde bilemem . Umarım doğru yol oysa dediğin gibi o yolu bulurum.
        ···
      2. 2.
        0
        kuranı türkçe mealinden okuyup yanlışlar gördüğünü söylemişsin bende okuddum
        peki hiç şöyle düşündün mü çeviren alimlerin orada bahsedilen anlamı tam manasıyla çevirdiklerini bilemeyiz kuranı en iyi arapçayı 4 4lük öğrendikten sonra anlayabiliriz.
        ···
   tümünü göster