/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 76.
    +2
    +18+18+18+18+18+18+18+18+18
    --spoiler--

    --spoiler--
    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    +18+18+18+18+18+18+18+18+18+18

    lavman yaptım, bacaklarım ve popom zaten kılsızdı daha önce temizlemiştim. yere attığı havluyla kurulanıp ben de çırılçıplak çıktım, ışık gelen oturma odasına doğru yürüdüm.

    3lü koltuğa çırılçıplak oturmuş telefonda karısıyla konuşuyordu. otel güzel, yolculuk iyi muhabbetleri falan.
    gidip ayaklarının önüne oturdum çenemi dizine koyup telefon konuşmasını bitirmesini bekledim bir elimde bacaklarındaki kaslara dokunurken. ilk açtığı birayı bitirmiş ikincisine geçmişti. telefonu yandaki sehpaya koyup birasından yudum aldı onu da sehpaya koydu.

    - gel bakayım buraya, dedikten sonra ellerini koltukaltlarıma koyup beni kaldırdı ve kucağına oturttu. başımı omuzuna koydum ve elimle göğüslerine, karnına dokunmaya başladım. eti sert ve kılları yumuşacıktı. 42 yaşında bir adam nasıl bu kadar ciksi olabilir diye şaşırıp duruyordum her dakika.

    öpüşmeye başladık, beni sırt üstü yatırıp üstüme uzandı, yüzümü, boynumu öperken ellerini vücudumda gezdiriyordu. aleti ise bacaklarıma dokunuyor ve beni daha çok azdırıyordu. o kıllı sert vücudun altında kendimi çok iyi hissediyordum.

    biraz böyle devam ettikten sonra üstümden kalktı, ben doyamamış bir halde elim boynunda doğruldum

    - devam et lütfen, dedim.

    - yatağa geçelim, gördüm kocaman aynalı dolap var, dedi.

    annemlerim odasından bahsediyordu. yatağın yanındaki dolabın kapağı boydan boya aynaydı ve sevişirken kendimizi izleyebilecektik.

    elimi tutup ayağa kalktı, diğer eline de birayı alıp beni odaya zütürdü. odaya girince kendimi yüzüstü yatağa atıp bacaklarımı açabildiğim kadar yanlara açtım ve kafamı aynaya dönüp izlemeye başladım. birasını yatağın kenarına bıraktı. penisini biraz sıvazladıktan dizlerinin üstünde bana yaklaştı yatağın üzerinde. ve yavaşça eğildi.

    aynadan yaklaşmasını heyecanla izliyordum ve penisi tam olarak sınırlarıma dokundu. yatak üzerinde tenlerimizin temas eden tek noktası orasıydı. çok sıcak ve kalın olduğunu hissedebiliyordum. kalbim az önce içini temizlediğim deliğimde atıyordu sanki...
    ···
   tümünü göster