/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +1 -1
    beni belimden kavramış kendi güçlü gövdesine yapıştırmış dilini ağzımda gezdirirken yavaşca bacaklarımı beline doladım.

    bu arada kendi fiziğimden bahsedeyim 1.75 boylarında 57 kiloyum.

    ben üstünde zevkten büyülenmiş hiç bir şey düşünümezken banyoya yöneldi.

    `dikkat dikkat

    burdan sonrası +18`

    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    --spoiler--

    banyoda birbirimizi hayranlıkla izleyerek soyunduk, bütünüyle. adam başlıktaki fotoda gördüğünüz adamdan daha az kıllı ama yine de kıllı ve daha atletik yapılıydı. ve sanırım daha uzun. alet ise tam bir herife göreydi. * bu adamın karısı ne kadar şanslı diye düşündüm hatta biraz kıskandım karısını.

    aletinden tutup duşakabinin içine doğru çektim. sıcak su akmaya başladığında ikimiz sarılmış suyun altında sevişiyorduk. artık o penisi ağzıma almak için sabırsızlanıyordum. boynundan aşağı doğru ne varsa öpmeye başlayıp dizlerimin üstüne kadar çöktüm şimdi hafif sertleşmiş, üstünden sıcak suların aktığı o dolgun penis tam karşımda beni bekliyordu. yavaşça ağzıma aldım ve üstünde akmakta olan suları - ister inanın ister inanmayın- büyük bir zevkle içtim ve emmeye başladım. sulu olduğu için ağzıma her giriş çıkışında çıkan sesler çok tahrik ediciydi ve çok sertleşmişti. ben çok geçmeden boşaldım o da 2-3 dk dayanabildi ve yüzüme boşaldı sonra ayağa kaldırıp yüzümü elleriyle temizledi ve öptü.

    ona isterse duştan çıkabileceğini benim de lavman yapıp geleceğimi söyledim. tamam deyip çıktı. gösterdiğim yerden havlu alıp kurulandı havluyu banyoda yere atıp çırılçıplak içeri yürüdü.
    ···
   tümünü göster