/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +1 -1
    üçyol metrodan çıkana kadar fırsat buldukça birbirimizin gözlerinin içine bakıp gülümsedik ve sohbet ettik. fırsat buldukça diyorum çünkü diğer insanların dikkatini çekmek istemiyordu ve ben de anlayışla karşılıyordum.

    aktarma yapmış metrodan inmiştik diğer insanların hızlıca merdivenlere yönelmesine aldırmadan biz yavaş yavaş yürüyorduk. 3 katlı metroda bizi zeminin bir üst katına çıkarıcak yürüyen merdivenlerine geldiğimizde en yakındaki insanlar yukarı kata çıkmış sağa dönüyorlardı. önce eline yanlışlıkla dokunmuş gibi yaptım. tepki vermeyince yavaşça elimi avucunun içine sokmaya başladım ama hemen elimi kavradı. elleri sıcacıktı ve çok güçlü olduğunu hissedebiliyordum düşüp bayılacaktım neredeyse.

    sohbet sırasında ankara'da yaşadığından, izmir'e iş için geldiğinden ve ailesinden bahsetti. 42 yaşındaydı ve 2 çocuğu vardı 13 yaşında bir erkek ve 15 yaşında bir kız.
    direk söylemedi ama daha önce böyle bir şey yaşamadığını ima etti. ben de bundan memnum olduğumu...

    metrodan çıktıktan sonra yakındaki bir büfeden 5-6 bira aldı, bir marketten de meyve, meze tarzı bir şeyler aldı. taksiye atlayıp eve geldik.

    annem veya babam iş veya diğer sebeplerden sürekli gelip gittiği için evi temizletiyorlardı. babaannem göz kulak oluyordu eve. onun evi de yarım saat yürüme mesafesindeydi.

    eve girip kapıyı kapatır kapatmaz çantalarımızı poşetleri yere atıp birbirimizi baştan aşağı süzdük. boyu benden uzundu. parmaklarımın üzerinde biraz yükselip kollarımı boynuna doladım ve dudaklarına bir öpücük kondurdum. 1 saniyelik bir karşılık verdikten sonra elini montunun düğmelerine zütürdü.

    - acele etme, önce soyunup bir duş alalım, dedi.
    - beraber alalım, dedim.

    bu sefer o dudaklarımdan öptü ve soyunmaya başladı. o montumu asarken ben biraları ve diğerlerini dolaba yerleştirmek için mutfağa gittim. arkamdan gelip dolaba koymak üzere olduğum birayı elimden aldı ve çok karizmatik bir şekilde açtı. adamı hayranlıkla izliyordum. yudum aldıktan sonra bana uzattı. ben de bir yudum aldım. ensemden tutup kendine doğru çekti dudaklarımı öptü ve diliyle çoook değişik şeyler yapmaya başladı neredeyse ayakta boşalacaktım. *
    ···
   tümünü göster