/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +5 -13
    geçtiğimiz sömestr hem okulun yorgunluğunu atmak, hem de beni özlediklerini sürekli dile getiren babaanne ve dedemi görmek için izmire geliyordum.

    13 yaşına kadar izmirde büyümüştüm zaten ve ailem istanbula yerleşirken izmirdeki evimizi satmamıştı. 10 günlüğüne bu eve gelecektim. babamdan ve annemden ayrı ayrı yüklü miktar harçlık kopardıktan sonra uçağa atladığım gibi izmire geldim. *

    bagajımı aldıktan sonra sallana sallana banliyö trenine yürüdüm. hilalde metroya aktarma yapıp üçyola gidicektim.

    akşam 10 civarlarıydı ve izbanda tenha denebilecek durumdaydı. tren geldi vagona girdim ve karşılıklı 2 şer koltuk olan bölümlerden birine cam tarafına geçtim. tren kapıları kapanırken karşımdan bir adam yürüyerek geliyordu.

    adamı tarif etmek gerekirse 1.85-90 boylarında güçlü yapılı kumral gayet yakışıklı bir adamdı. giyiminden orta gelirli olduğu anlaşılıyordu.

    adam yaklaştı ve benim oturduğum 4lünün koridor tarafına karşıma oturdu. daha yürürken izlemeye başladığım adam tüm bu süre boyunca bana bir kere bile bakmadı. ben de pek umursamadım başta. dışarısı karanlık ve izbanın içinde ışıklar yandığı için camdan dışarı baktığımda aynaya bakıyor gibi içeriyi görüyordum ve adamın yakışıklılığı o zaman dikkati çekmeye başladı ve şeytan beni dürtmeye başladı.
    ···
   tümünü göster