/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 3526.
    +24
    Abim önce anlatmak istemedi, ben ısrar edince zike zike anlattı.
    -
    Annem babamın telefonunu kurcalarken, whatsapp mesajlarına, telefon galerisine girmiş. Normalde annem hiç kurcalamaz kimsenin bir şeyini. Babamda, bizde dahi olsak. Neyse babamın bir karıyla yazışmalarını görmüş. Galeride birlikte çekildikleri iki tane fotoğraf görmüş.. Kız genç daha 25-26 yaşlarında abimin anlattığına göre.
    ---

    Ulan beni bir gülme tuttu, abime dedim belki iş arkadaşı falandır amk. Niye adama hemen yüklendiniz. Fotoğraf falan çekilebilirler yani, ne olmuş?'dedim.. Abim mesajlarıda anlattı. Şoke oldum amk, babam denen pekekent, oğlu yaşında karıyı zütürüyor.. Açıkcası benim ilk başlarda yüzüm kızardı, rezil herif falan diyorum abime, babam için.. Sonrasında tii'ye aldım.. Tabi babama gidip, ne işin var lan oğlun yaşında karı kızla diyemedim.. Ama gülüyordumda, babamın bu ilk pekekentliği değildi. Daha önceden bir aldatma vakası daha olmuştu.. Annem boşanma aşamasına dahi gelmişti o zamanlar, akrabalar araya girdi düzeltildi o sorunu.. Pezo 2. hatayı yine yaptı yani.

    Salona geçmedim, abimle oturduk odamızda. Fazla uzatmadı orada meseleyi, bende annemin yanına geçtim bir süre sonra, mutfakta oturmuş bir şeyler okuyor annem.. Aldatma olayı hakkında hiç ağzımı açmadım, sadece annemin moralini düzeltmek için şebeklik yapıyorum. Güldürmeye çalışıyorum..
    ···
    1. 1.
      +2 -24
      Fırsat bu fırsat diyip annenin kanına gir bir güzel gibişin

      Edit: eksileyenler meryemle kutsal
      ···
   tümünü göster